ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Όλοι "τρέχουν" να σώσουν τους Αθηναίους από το ακριβό πετρέλαιο...

Ο λαός, όταν αρχίσει να πεινά και να κρυώνει, αλίμονο σε αυτούς που τον κυβερνούν…

Παρακολουθώντας την επικαιρότητα άκουσα από τον βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη, ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ένα διευρυμένο επίδομα θέρμανσης, προκειμένου περισσότεροι πολίτες να μπορέσουν να προμηθευτούν πετρέλαιο.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ τόνισε πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει στις επίμαχες αλλαγές άμεσα προκειμένου να μπορέσουν οι καταναλωτές να προμηθευτούν με πετρέλαιο για να ανάψουν τα καλοριφέρ και να περιορίσουν τη χρήση των τζακιών. Μάλιστα αναμένεται η κυβέρνηση να φέρει τη νέα ρύθμιση στη Βουλή μαζί με το φορολογικό την Παρασκευή. (Με εξαιρετική ταχύτητα κινούνται για θέματα των Αθηναίων)

Η εξίσωση πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, εμπνεύσεως Παπακωνσταντίνου – Παπανδρέου, με άξιο συνεχιστή τον Αντώνη Σαμαρά, αποδεικνύει περίτρανα τις «γονατοδουλειές» των κυβερνώντων, αφού διαπιστώνεται  ότι το κράτος στερείται αρκετών εσόδων που είχε προϋπολογίσει, αλλά κινδυνεύει και η υγεία των Αθηναίων από την αιθαλομίχλη! Ούτε κουβέντα για τους κατοίκους της υπόλοιπης Ελλάδας. Εξάλλου, για τους βουλευτές όλων των κομμάτων, Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα… 

Βουλευτές, Δήμαρχοι και περιφερειάρχες των ημιορεινών και ορεινών περιοχών της χώρας θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή που αποφασίσθηκε η εξίσωση της τιμής, να απειλούσαν ότι θα παραιτούνταν από τα αξιώματά τους και όχι να διαμαρτύρονται χλιαρά με τυπικά ψηφίσματα και επερωτήσεις βουλευτών στη βουλή για το θεαθήναι, ενώ οι ίδιοι ψήφισαν την εξίσωση!!!

Είναι, λοιπόν, η κατάλληλη ευκαιρία να επανορθώσουν και να επανέλθουν πιο δυναμικά διεκδικώντας τη μείωση της τιμής του πετρελαίου στα επίπεδα του 2009. Μόνο έτσι οι πολίτες θα μπορέσουν να προμηθευτούν πετρέλαιο, αν και εκτιμώ ότι τώρα είναι αργά, αφού  όλοι σχεδόν έχουν αλλάξει τον τρόπο θέρμανσης, ξοδεύοντας και τις τελευταίες οικονομίες τους για την αγορά ξυλόσομπων, θερμοπομπών, κλιματιστικών, ξυλολέβητων και άλλων αμφιβόλων κατασκευών που κυκλοφορούν στην αγορά, αφήνοντας-για μία ακόμη φορά-η πολιτεία όλο αυτό το διάστημα απροστάτευτους τους καταναλωτές. 

Αυτό κ. Γεωργιάδη, δεν ονομάζεται ελεύθερη αγορά αλλά ασυδοσία και αισχροκέρδεια με την ανοχή σας την προσωπική, ως βουλευτή, που ψήφισε την απαράδεκτη εξίσωση της τιμής του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, χωρίς να προτείνεται στο λαό άλλους ασφαλείς και φθηνούς εναλλακτικούς τρόπους για να ζεσταθεί.
Μετά απ' όλα αυτά αναρωτιέμαι, ποιους τελικά εξυπηρετεί και συμφέρει το ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης;

Δεν υπάρχουν σχόλια: