ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Β΄ ΕΠΙΠΕΔΟΥ: Παράταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τα ΚΣΕ

Το περίφημο ΕΣΠΑ, τα κονδύλια του οποίου δεν φθάνουν ποτέ στους πραγματικούς δικαιούχους, τους επιμορφούμενους, διότι διανέμονται ασύστολα και με αδιαφάνεια...
Ενδείξεις υπάρχουν... χωρίς όμως αποδείξεις, όπως στην περίπτωση του Διοικητή του "Αγλαΐα Κυριακού", όπου τα σχολεία που συμμετέχουμε εθελοντικά δεν θα πάρουμε ούτε έναν υπολογιστή για δώρο! Το "δωράκι" που ζήτησε ο Διοικητής του νοσοκομείου έφθανε για την παραπάνω δαπάνη!



Σε συνέχεια της σχετικής Πρόσκλησης της 13/12/2013 προς τα Κέντρα Στήριξης Επιμόρφωσης (Κ.Σ.Ε.) για την υλοποίηση επιμορφωτικών προγραμμάτων κατά την 5η επιμορφωτική περίοδο (προβλεπόμενη έναρξη: μέσα Φεβρουαρίου 2014) της Πράξης «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση», ΕΣΠΑ (2007-2013), η οποία υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και του Ελληνικού Δημοσίου, ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων παρατείνεται έως την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014.
Tο κείμενο της Πρόσκλησης είναι διαθέσιμο ΕΔΩ.
Διαβάστε πρόσφατη ανάρτησή μου  

Δεν υπάρχουν σχόλια: