ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Εν αναμονή... της εγκυκλίου των μεταθέσεων: Άγνοια ή ένοχη σιωπή;




Για δεύτερη συνεχή χρονιά το υπουργείο καθυστερεί την έκδοση της εγκυκλίου των μεταθέσεων. Ηλίου φαεινότερον πως η ηγεσία του υπουργείου, από πέρυσι, κάτι "μαγειρεύει", σχετικά με τη διαδικασία των μεταθέσεων. Απορώ και εξίσταμαι όμως, πώς τα συνδικαλιστικά μας όργανα σε κεντρικό επίπεδο δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικά με αυτό; 

Πρόκειται για "ένοχη σιωπή" ή άγνοια; 
Το πρώτο, αν ισχύει, είναι επίμεμπτο, επικίνδυνο και έως εγκληματικό για τον κλάδο. Το δεύτερο το βρίσκω πιθανό, αλλά απαράδεκτο με δεδομένη τη δυνατότητα διείσδυσης, των εν λόγω οργάνων, στα κέντρα των αποφάσεων και των εξελίξεων. 
Προσωπικά και επειδή η ζωή μού έμαθε να είμαι καχύποπτος και να μην εμπιστεύομαι κανέναν, οι τυπικές γραπτές διαμαρτυρίες στον υπουργό, όχι μόνο δεν με πείθουν, αλλά με ενοχλούν και με προβληματίζουν. Δεν δέχομαι ως πραγματικότητα ότι με τον Παληγιάννη, τον Μπράτη, τον Κόκκινο και τ΄άλλα τα παιδιά, ο κλάδος να μην γνωρίζει σχετικά και να είναι ανενημέρωτος!

Σας προείπα είμαι καχύποπτος...
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: