ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Αλλάζει η ώρα. Στις 5 το απόγευμα θα νυχτώνει! Νύχτωσε νύχτα, νύχτωσε!

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής, γυρίζουμε μία ώρα πίσω τα ρολόγια μας

Τα ξημερώματα στις 04:00, θα γίνει η αλλαγή στη χειμερινή ώρα. Στις 04:00 λοιπόν, θα πρέπει να πάτε τα ρολόγια σας μία ώρα πίσω, δηλαδή στις 03:00.

Λόγω του ανασχηματισμού και της ακύρωσης του νόμου Παππά, πολλοί υπουργοί έχασαν τον ύπνο τους...
Οι "φίλοι" του ύπνου, θα κερδίσουν μία επιπλέον ώρα το πρωινό της Κυριακής 30 Οκτωβρίου 2015, οπότε θα αρχίσει να ισχύει η χειμερινή ώρα.
Η χειμερινή ώρα θα ισχύσει μέχρι την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου(26/3/2017).
Εύχομαι να έχουμε έναν ήπιο  Χειμώνα, γιατί η τιμή του πετρελαίου εκτοξεύεται χωρίς λόγο! Οι "απίθανοι", μας είχαν υποσχεθεί και μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης!!! 
Ανοικοκύρευτη κυβέρνηση!
Ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, τώρα ψάχνει να βρει δικαιότερο τρόπο καταβολής του επιδόματος θέρμανσης. Αυτά γίνονται από το καλοκαίρι, κ. υπουργέ!
Το 2014 στη ΔΕΘ, ο σημερινός πρωθυπουργός, μεταξύ των πολλών και ανεκπλήρωτων υποσχέσεων, είχε ανακοινώσει  και τις καταργήσεις πρόσθετων φόρων  στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: