ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Και η Greenpeace κατά του Τσίπρα!


Σε μια πρωτότυπη και αιφνιδιαστική διαμαρτυρία για την συμφωνία CETA προχώρησαν ακτιβιστές της Greenpeace: Πήγαν στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και κρέμασαν πανό διαμαρτυρίας.
Το πανό ξεδιπλώθηκε από την ταράτσα των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ με το μήνυμα «Ο Τσίπρας αγαπά τη CETA – Οι Έλληνες όχι».
Η Greenpeace, με αφορμή το μπλοκάρισμα στην υπογραφή της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-Καναδά από την περιφέρεια της Βαλονίας στο Βέλγιο τονίζει: «Ελπίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας θα παραδειγματιστεί από τα μαθήματα πολιτικού ήθους και ακεραιότητας που παρέδωσε στην Ευρώπη ο κ.Magnette με τη στάση του, αν θέλει πραγματικά να υπερασπιστεί τη δημοκρατία, τα δικαιώματα των πολιτών και τελικά την ίδια την Ευρώπη», σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιμπραήμ, υπεύθυνο εκστρατειών στο ελληνικό γραφείο της Greenpeace.
«Η κρίση στην οποία θα οδηγήσει την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη η επικύρωση της CETA, θα έχει ανεξίτηλο την υπογραφή του κ. Τσίπρα, αν δεν ακούσει έστω και την τελευταία στιγμή την κοινωνία των πολιτών, την επιστημονική κοινότητα, καθώς και το ίδιο το εσωτερικό του κόμματός του» προειδοποίησε ο κ. Ιμπραήμ.
Τέλος, η Greenpeace καλεί τον κ. Τσίπρα να αξιοποιήσει το υπάρχον κλίμα ενάντια στη συμφωνία και να δηλώσει την αντίθεση της ελληνικής κυβέρνησης στην επικύρωσή της και τους Έλληνες Ευρωβουλευτές να καταψηφίσουν τη CETA σε περίπτωση που τελικά η συμφωνία κατατεθεί στο Ευρωκοινοβούλιο.
Η εμπορική συμφωνία CETA μεταξύ ΕΕ-Καναδά έχει εγείρει ενστάσεις από πολλούς που υποστηρίζουν ότι παρακάμπτει τόσο τους νόμους των κρατών και της ΕΕ όσο και τα δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: