ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Στο Τaxis ανέβηκαν οι αιτήσεις για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Άνοιξε, αλλά παραμένει ανενεργή η εφαρμογή του ΤΑΧISNET για την υποβολή των αιτήσεων!!!
Πηγή: aftodioikisi.gr
Ανέβηκε η Αίτηση Ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Taxis, προκειμένου οι δικαιούχοι να μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για τη χορήγηση του πετρελαίου θέρμανσης.
Σε ότι αφορά το ύψος του επιδόματος, αλλαγές αναμένονται στις ζώνες και όχι στα εισοδηματικά- περιουσιακά κριτήρια για άγαμους και έγγαμους. Η τιμή πώλησής του πετρελαίου ανέρχεται στα 92 με 95 λεπτά το λίτρο ενώ με την επιδότηση θα πέσει στα 68 με 70 λεπτά το λίτρο.
Από την Υπηρεσία Χορήγησης Επιδόματος Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης (αιτήσεις) του Taxis (οδηγίες χρήσης) θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά η Αίτηση ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος, από τους Δικαιούχους/ Υποψήφιους Δικαιούχους του Επιδόματος, ενώ εναλλακτικά θα δηλώνονται τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας με αίτηση από τον «Διαχειριστή – Εκπρόσωπο των ενοίκων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: