ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Επίδειξη μόδας στην Κουμπελίδικη θέλει να κάνει γνωστός οίκος μόδας- Αρνητική η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ!!! 
Εύχομαι υγεία σε όλουςΣιγή ιχθύος από το Δήμαρχο Καστοριάς!

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, αναμένεται να συζητηθεί από την Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Καστοριάς, το αίτημα γνωστού οίκου μόδας για να πραγματοποιήσει επίδειξη μόδας στο χώρο του Βυζαντινού Ναού της Παναγίας της Κουμπελίδικης.
Ο ναός χαρακτηρίζει την πόλη της Καστοριάς και θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα μνημεία, στην περιοχή της Μακεδονίας. Χρονολογικά ο ναός τοποθετείται μεταξύ του 9ου και του 11ου αιώνα, με πιθανότερη ημερομηνία κατασκευής το 1020. 
Χτισμένος σε ψηλό σημείο της ακρόπολης του βυζαντινού κάστρου, δίπλα από το τείχος και τους δύο πύργους του.
Το αίτημα του οίκου είναι να κάνει την επίδειξή του την 8η Ιουλίου με εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ κάμερες θα μεταδίδουν εικόνα σε όλο τον κόσμο.
Η απάντηση της προϊσταμένης της 16ης Εφορείας Αρχαιοτήτων Καστοριάς, Ανδρομάχης Σκρέκα, αναμένεται να ανακοινωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 3 Απριλίου.
Εάν τελικά ευοδωθεί η πρόταση, ο οίκος μόδας δεσμεύεται για τη χρηματοδότηση της κατασκευής-ανέγερσης πολιτιστικού κέντρου στην πόλη της Καστοριάς, η οποία στερείται κατάλληλης αίθουσας για πολιτιστικές εκδηλώσεις, με αποτέλεσμα οι πολιτιστικοί φορείς του Δήμου Καστοριάς να αναγκάζονται να πραγματοποιούν τις εκδηλώσεις τους στο πολιτιστικό κέντρο  Άργους Ορεστικού.
Το πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού, αποτελεί το  μοναδικό χώρο φιλοξενίας εκδηλώσεων για το νομό Καστοριάς. Κ. Δήμαρχε, του Δήμου Άργους Ορεστικού, απαιτείται φροντίδα και περιποίηση, ώστε να παραμένει στολίδι πολιτισμού 

Δεν υπάρχουν σχόλια: