ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Όποιος διαφωνεί παραδίδει την έδρα του και αποχωρεί...

Κάτι "παλικάρια της φακής"! που στο τέλος ψηφίζουν τα πάντα!!! 
Ο πρόεδρός σας, θα σας κάνει πιστούς και ευσεβείς Χριστιανούς...
Φέτος για πρώτη φορά, λόγω ΣΥΡΙΖΑ, τρία επιπλέον αεροσκάφη, θα μεταφέρουν το Άγιο Φως στους προγραμματισμένους προορισμούς.
Καλή Ανάσταση! 
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Καραγιαννίδης, τάχθηκε κατά των τιμών που επιφυλάσσει το κράτος στην υποδοχή του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα.
Ο κ. Καραγιαννίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ρωτήθηκε για την μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα. Στη «γραμμή» Μπαλαούρα, που μόλις πριν από λίγες ημέρες προκάλεσε έντονα σχόλια μετά την τοποθέτησή του για το συγκεκριμένο θέμα, ο Χρήστος Καραγιαννίδης σχολίασε:
«Το Άγιο Φως δεν είναι αρχηγός κράτους και άρα δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του ελληνικού Δημοσίου. Στην πολιτισμένη Ευρώπη, αυτό δεν συμβαίνει», ήταν το σχόλιο στο οποίο προέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν παράλειψε να αναφερθεί και στην πώληση της ΔΕΗ, ο οποίος σημείωσε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. «Εγώ σας λέω ότι δεν θα πουληθεί», σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Την κυριότητα της ΔΕΗ θα την έχει πάντα το ελληνικό Δημόσιο», συνέχισε ο κ. Καραγιαννίδης ενώ στην ερώτηση για το αν θα ψηφίσει ή όχι για την πώληση της ΔΕΗ, απάντησε: «Να το δούμε εκείνη τη στιγμή. Εγώ σας λέω ότι δεν θα πουληθεί. Στο σύνολό της η ΔΕΗ δεν θα πουληθεί. Την κυριότητα της ΔΕΗ θα την έχει πάντα το ελληνικό Δημόσιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: