ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Ιερώνυμος: Κάθε συνάντηση με τον Γλέζο είναι ευχάριστη


Με ανάρτηση στο kinisienergoipolites.blogspot.gr διαψεύδεται ότι το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, στη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ζήτησε να έχει θρησκευτική κηδεία.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση: «Βιάζονται να «ξεφορτωθούν» τον Μανώλη Γλέζο και έτσι μετέτρεψαν μια συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο σε μακάβριο ραντεβού με θέμα το τρόπο της κηδείας του. Η συνάντηση δεν είχε τέτοιο θέμα, ούτε και υπήρξε κάποια αναφορά σε αυτό.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής για τη συνάντηση: Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο κ. Μανόλης Γλέζος. Ο Αρχιεπίσκοπος επεσήμανε πως «κάθε συνάντηση με τον κ. Γλέζο είναι ευχάριστη, διότι μπορεί κάποιος να συζητήσει μαζί του πάρα πολλά θέματα. Σήμερα μείναμε στις παρούσες καταστάσεις και στον ρόλο που μπορεί να έχει η Εκκλησία στα γενικότερα εθνικά θέματα».
Ο κ. Γλέζος από την πλευρά του τόνισε πως «συζητήσαμε τον ρόλο της Εκκλησίας για την υπεράσπιση της πατρίδας και του ελληνικού λαού».
ΠΗΓΗ: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: