ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ο όμιλος ΥΓΕΙΑ στο Άργος Ορεστικό για να προσφέρει τις υπηρεσίες του

κ. Δήμαρχε, με τόσους γιατρούς δίπλα μας,  μαθητές και εκπαιδευτικοί του  4ου Δημοτικού Σχολείου, για δύο μέρες, θα αισθανόμαστε απολύτως ασφαλείς! 
Πολύ όμορφο συναίσθημα, έστω και για δύο μόνο μέρες!! 
ΕΥΓΕ!!!
Εύχομαι τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων να είναι για όλους μας καλά έως άριστα!
Λεωνίδας Οικονομίδης 
Δάσκαλος

Το διήμερο 3 και 4 Νοεμβρίου, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στο πλαίσιο του προγράμματος «Ταξιδεύουμε για την Υγεία», επισκέπτεται το Άργος Ορεστικό για να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους μας. Η ομάδα δράσης αποτελείται από 31 ιατρούς 16 ειδικοτήτων καθώς και 40 εθελοντές από νοσηλευτικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του ομίλου.

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από τις 08:00 έως 16:00 στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του νέου καλαίσθητου και "ανενεργού" Βρεφονηπιακού Σταθμού, δίπλα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού. 
Εδώ και 15 μέρες το κτήριο ετοιμάζεται για να υποδεχθεί τους κατοίκους της ακριτικής περιοχής μας. Συνεργεία του Δήμου μας από τη μία, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του ομίλου από την άλλη, εργάζονται πυρετωδώς ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους.
Το κτήριο του βρεφονηπιακού σταθμού μετατράπηκε σε ένα "μικρό νοσοκομείο" με μεγάλες παροχές ιατρικών υπηρεσιών, αφού στήθηκε κατάλληλος εξοπλισμός με ιατρικά μηχανήματα, αφενός για να πραγματοποιηθούν οι σχετικές διαγνωστικές εξετάσεις (αιματολογικές, υπέρηχοι, καρδιογράφημα, triplex, σπιρομέτρηση, pap test κ.α.) και  αφετέρου οι πολίτες  μέσα σε λίγες ώρες, να εξεταστούν με ασφάλεια και άνεση!

Χωρίς ραντεβού και με σειρά προτεραιότητας
Οι προσερχόμενοι κάτοικοι θα δηλώνουν το όνομά τους στη  γραμματεία, στη συνέχεια θα περιμένουν στην αίθουσα αναμονής τη σειρά τους, για να οδηγηθεί ο καθένας στο εξεταστήριο που επιθυμεί να εξεταστεί.
Εξεταστήριο 1

Εξεταστήριο 

Εξεταστήριο 3
Εξεταστήριο 4

Εξεταστήριο 5

Εξεταστήριο 6

Εξεταστήριο 7

Εξεταστήριο 8

Το πρόγραμμα «Ταξιδεύουμε για την Υγεία» ξεκίνησε το 2013 και στηρίζεται στην εθελοντική δράση των εργαζομένων του Ομίλου. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 7 εκστρατείες κατά τις οποίες εξετάστηκαν περισσότεροι από 8.734 κάτοικοι και πραγματοποιήθηκαν 34.153 ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: