ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ψήφισε κι ο Ψωμιάδης στις εκλογές της Κεντροαριστεράς

Τηλεστάρ!
Ασυνέπεια, έλλειψη σοβαρότητας και ανάγκη για δημοσιότητα...από τον υποψήφιο για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας το 2009!

κ. Ψωμιάδη,  είναι το ίδιο οι αυτοδιοικητικές εκλογές με τις εσωκομματικές διαδικασίες;


Μπορεί να έχει συνδέσει το όνομά του με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης ήταν ένας από τους χιλιάδες που πήγαν στις κάλπες για να ψηφίσουν για τον νέο αρχηγό της Κεντροαριστεράς!

Το γεγονός ότι ψήφισε στη διαδικασία για την εκλογή του νέου επικεφαλής στο φορέα της Κεντροαριστεράς, γνωστοποιεί με δήλωσή του ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης 
«Ποτέ μου δεν υπήρξα κομματικά κομπλεξικός. Όπως με έχουν τιμήσει επανειλημμένα φίλοι άλλων παρατάξεων, ήρθε σήμερα η ώρα να τους τιμήσω εγώ. Εξάλλου, το 53% των περιφερειακών εκλογών του 2010 και το 15,5% των εσωκομματικών εκλογών του 2009 δεν το συγκέντρωσα μόνο από τη ψήφο των φίλων της Νέας Δημοκρατίας. Καλή δύναμη στον – ή στην- επόμενο αρχηγό της Κεντροαριστεράς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: