ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

«Να ξεκαθαρίσει η Κυβέρνηση τι θα κάνει με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης»

Ο κοσμάκης για να ζεσταθεί χρειάζεται φθηνό πετρέλαιο και όχι επιδόματα. Γιατί δεν προτείνεται την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα; Οι βορειοελλαδίτες βουλευτές θα έπρεπε να το απαιτήσουν...  

Δεκαοκτώ βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών, ζητούν από την Κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει την πολιτική της σχετικά με το επίδομα στο πετρέλαιο θέρμανσης, δεδομένου ότι βρισκόμαστε ήδη στο Νοέμβριο και, για πολλά νοικοκυριά, η χορήγηση του επιδόματος αποτελεί ζήτημα επιβίωσης.
Παράλληλα, ζητούν να πληροφορηθούν αν θα υπάρξει αναπροσαρμογή του επιδόματος στο πετρέλαιο θέρμανσης. Η Νέα Δημοκρατία, υπενθυμίζει ότι το κονδύλι για το επίδομα στο πετρέλαιο θέρμανσης το 2014 ήταν 210 εκατ. ευρώ, ενώ πέρυσι είχε μειωθεί στο μισό. Για φέτος, δημοσιεύματα που δεν έχει διαψεύσει η Κυβέρνηση, αναφέρουν ότι αναμένεται νέα μείωση, τόσο στο επίδομα, όσο και στον αριθμό των δικαιούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: