ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Βραβείο αριστείας στον πρωθυπουργό

αἰέν ἀριστεύειν καί ὑπείροχον ἔμμεναι ἄλλων
("Πάντα να αριστεύεις και να ξεπερνάς τους άλλους".)

Απίθανος ο πρωθυπουργός μας! Τον βράβευσαν γιατί μετέτρεψε το ΟΧΙ του λαού, σε πολλά και "μικρά" ναι!!!
ΕΥΓΕ!

«Στον ελληνικό λαό ανήκει το βραβείο αυτό και εγώ το παραλαμβάνω στο όνομά του», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, παραλαμβάνοντας το βραβείο «Πολιτικού σθένους» που του απένειμε σήμερα το πρωί ο Πατρίκ Πατρίκ Βάσμαν, ιδρυτής του περιοδικού Politique Internationale, ύστερα από μια παρουσίαση της κυβερνητικής του δράσης.
«Το σθένος το δικό μας είναι το σθένος του λαού μας», πρόσθεσε υπογραμμίζοντας: «Από αυτόν (σ.σ. τον ελληνικό λαό) και τη δική του ιστορική εμπειρία και ωριμότητα αντλούμε το θάρρος και την αντοχή να στεκόμαστε όρθιοι στο λυκόφως της μεγάλης δοκιμασίας της τελευταίας επταετίας».
Εξάλλου, ο Αλέξης Τσίπρας παρομοίασε τον εαυτό του με τον Οδυσσέα και τη… μάχη του για να μην… υποκύψει στις σειρήνες. «Πολλές φορές ακόμη και σήμερα αισθάνομαι σαν το μυθικό Οδυσσέα που δέθηκε στο κατάρτι του πλοίου για να μην αντιδράσει στο άκουσμα του τραγουδιού των σειρήνων», είπε ο πρωθυπουργός.
Όπως είπε: «Προσηλωμένοι πάντοτε στο σχέδιο μας και σε αυτό που πιστεύαμε ως το σωστό για τη μεγάλη πλειοψηφία καταφέραμε να αντισταθούμε στις «σειρήνες» και να οδηγήσουμε σιγά σιγά το σκάφος που λέγεται Ελλάδα αλλά και το σκάφος που λέγεται Ευρώπη σε ποιο ήρεμα νερά. Αποφύγαμε την άτακτη ή την οργανωμένη χρεοκοπία, τα σχέδια ορισμένων ακραίων κύκλων για έξοδο της Ελλάδας από ευρώ, σταθήκαμε όρθιοι και συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη». «Η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την χώρα εκείνη που το 2015 βρισκόταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», συνέχισε ο πρωθυπουργός.
Απονέμοντας το βραβείο ο Πατρίκ Βάσμαν διευθυντής της «Politique Internationale» υπογράμμισε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είχε το κουράγιο να πάρει αποφάσεις προς όφελος της Ελλάδας και της Ευρώπης». Τον χαρακτήρισε «άνδρα με πεποιθήσεις και θάρρος» και σημείωσε ότι «λίγοι άνδρες κατάφεραν να γίνει η ριζοσπαστική Αριστερά η πιο ισχυρή πολιτική δύναμη στην Ελλάδα». «Χρειαζόταν μεγάλο κουράγιο να πάει κόντρα στην τρόικα και στους υποστηρικτές της λιτότητας» ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΚΚΕ για βραβείο Τσίπρα: Παίρνει άριστα στις επιδόσεις του στην εξαπάτηση του λαού

«Ο κ. Τσίπρας αξίζει πέρα για πέρα το βραβείο που του δίνεται σήμερα από τους εκπροσώπους του γαλλικού κεφαλαίου, οι οποίοι μάλιστα τον συγκρίνουν με τους γνωστούς σφαγιαστές των δικαιωμάτων των λαών τους και άλλων λαών, όπως ο Ρ. Νίξον και ο Φρ. Ντε Κλερκ», αναφέρει το σχόλιο του ΚΚΕ.
«Ο πιο καλός ο μαθητής πρέπει να βραβεύεται για τις επιδόσεις του και χωρίς αμφιβολία ο κ. Τσίπρας παίρνει άριστα στις επιδόσεις του στην εξαπάτηση του λαού και την κατεδάφιση όσων λαϊκών δικαιωμάτων δεν ολοκλήρωσαν οι προηγούμενοι. 
Να υποθέσουμε ότι θα ακολουθήσει και η βράβευση από εκπροσώπους των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: