ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

ΑΔΕΔΥ: Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία της Δευτέρας και στα συλλαλητήρια...




Οι λάθος χειρισμοί της υπουργού, όσον αφορά στη διαδικασία εφαρμογής της "αξιολόγησης" από τη μια, οι αποφάσεις και οι ευθυ-συγκρουσιακές ενέργειες του υπουργείου εις βάρος των εκπαιδευτικών από την άλλη, έχουν συσπειρώσει -στον μέγιστο βαθμό- το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας (εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές).
Αλήθεια, πιστεύει η ερίτιμος κυρία υπουργός της ελληνικής Παιδείας και Εκπαίδευσης, ότι τοιούτου τύπου ενέργειες και αποφάσεις, που δεν στηρίζονται στη μεγαλοπρέπεια του δημοκρατικού διαλόγου, αλλά στην "παντοδυναμία" της δικαστικής οδού και εξουσίας, προάγουν και ενδυναμώνουν την εκπαίδευση, παρέχουν τη μέγιστη δυνατή στήριξη, έμπνευση και ενίσχυση στον καθημερινό μας αγώνα για την παροχή Παιδείας και Εκπαίδευσης στα παιδιά μας;

Ποτέ δεν είναι αργά... Η συνειδητή "υποχώρηση" του "προϊσταμένου" έναντι του "υφισταμένου", είναι δείγμα ευφυίας και μεγαλοσύνης!
Δεν είμαστε κατά της αξιολόγησης, όπως το υπουργείο μας αφήνει να εννοηθεί. Είμαστε ΥΠΕΡ μιας αξιολόγησης, η διαδικασία της οποίας θα προκύψει μέσα από ειλικρινή διάλογο και θα αφορμάται από "ευγενή" κίνητρα.
Κυρία Υπουργέ,
Είναι ντροπή για τη χώρα μας να μην επιμορφώνονται οι εκπαιδευτικοί εδώ και 37 χρόνια (τα έτη υπηρεσίας μου), αφού δεν υπάρχει ένα σταθερό θεσμικό πλαίσιο επιμόρφωσης!
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ τη Δευτέρα 11 του Οκτώβρη

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ενημερώνει τους συναδέλφους ότι η 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΔΟΕ και ΟΛΜΕ για τη Δευτέρα 11 του Οκτώβρη πραγματοποιείται κανονικά.

Καμιά σχέση δεν έχει αυτή η απεργία με την αγωγή της κ. Κεραμέως κατά της ΑΔΕΔΥ, που εκδικάστηκε σήμερα και αφορά στην απεργία-αποχή από την αξιολόγηση.

Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία της Δευτέρας και στα συλλαλητήρια.

Καλούμε τα ΜΜΕ να αναπαράγουν σωστά την είδηση και να μην δημιουργούν σύγχυση στους εργαζόμενους.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: