ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Ευχαριστήριο της ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για το αποτέλεσμα των εκλογών...

 


Αθήνα, 03/07/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για 5η συνεχή φορά η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. κατακτά την πρώτη θέση

στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

 

Την Τετάρτη 29/06/2022 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 91ης Γενικής Συνέλευσης της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για το επερχόμενο 38ο Συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη, σε πολιτικό, συνδικαλιστικό και εκπαιδευτικό επίπεδο, συγκυρία, η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.) για 5η συνεχή φορά αναδείχθηκε πρώτη δύναμη και παραμένει η μόνη παράταξη που θα εκπροσωπείται με τρία (3) μέλη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ο.Ε.

Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που τα τρία χρόνια που μεσολάβησαν από την 88η Γ.Σ. τον Ιούνιο του 2019, με όπλο τις ξεκάθαρες, ρεαλιστικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. έδωσαν καθημερινούς αγώνες για ένα καλύτερο αύριο για το δημόσιο σχολείο, τους υποψηφίους που στελέχωσαν τα ψηφοδέλτιά μας και, κυρίως, τους συναδέλφους που μας στήριξαν με την ψήφο τους στις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης αντιπροσώπων.

Ως Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. τιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι συνάδελφοι και τους κοιτάμε πάντα στα μάτια με αίσθημα ευθύνης. Πιστεύουμε στη συνδικαλιστική δράση χωρίς ανούσιες επαναστατικές κορώνες αλλά με υπευθυνότητα κι εντιμότητα. Έχουμε αποδείξει διαχρονικά πως δίχως δεσμεύσεις κι εξαρτήσεις αγωνιζόμαστε ενάντια στις πολιτικές που θίγουν το δημόσιο σχολείο, με γνώμονα την υπεράσπιση και ενδυνάμωση της δημόσιας εκπαίδευσης και του εκπαιδευτικού κι όχι το ποιο κόμμα κυβερνάει. Στον ίδιο δρόμο, με πνεύμα δημιουργικής αυτοκριτικής, θα συνεχίσουμε και την επόμενη διετία.

Από τη Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.) εκλέγονται:

*      Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ο.Ε. τακτικοί οι Κικινής Θανάσης, Βενετοπούλου Γιώτα και Ανδρουλάκης Μάνος. Αναπληρωματικοί οι Τσάμης Δημήτρης, Αδαμίδου Βασιλική και Τσόδουλος Κυριάκος.

*      Για την Εξελεγκτική Επιτροπή της Δ.Ο.Ε. οι Ασπράγκαθου Κατερίνα και Κουτής Βάιος οι οποίοι έλαβαν τον ίδιο αριθμό ψήφων και αποφάσισαν να μοιραστούν τη θητεία.

*      Για το 38ο συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ως τακτικοί σύνεδροι (με αλφαβητική σειρά) οι: Ανδρουλάκης Μάνος, Βενετοπούλου Γιώτα, Γεωργόπουλος Αλέξης, Γιακουμής Ανδρέας, Θεοδωρόπουλος Νίκος, Θεολόγης Στέφανος, Κατσαβέλλης Παναγιώτης, Κικινής Θανάσης, Κόκκαλης Βασίλης, Κόκκινος Μπάμπης, Κοκοβάκης Μανώλης, Κοσκερίδης Σάββας, Λαμπρίδου Μαρία, Λιάπης Ηλίας, Μαρκόπουλος Κώστας, Μούσιος Απόστολος, Ντίνος Γιώργος, Πάιδας Γιάννης, Παπαποστόλου Δημήτρης, Πατένταλης Κυριάκος, Σαββίδου Δέσποινα, Σταμάτης Σωτήρης, Στεφάνου Πασχάλης, Τρανός Χρήστος, Τσάμης Δημήτρης, Τσίρτσης Παναγιώτης, Χατζής Κώστας, Χριστόπουλος Κώστας και Ψευτογκάς Δημήτρης. Αναπληρωματικοί οι: Γκουτζέλας Σάκης, Γρόζος Αλέξανδρος, Σαββοπούλου Μαρία, Σακκάς Γρηγόρης, Αδαμίδου Βασιλική, Ζυγούρης Βασίλης, Τσόδουλος Κυριάκος, Ζανιάς Αχιλλέας και Αντωνιάδης Τάσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: