ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Όσο αυξάνεται η λιανική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος το κράτος θα είναι παρόν



Στην αύξηση της τιμής χονδρικής του ηλεκτρικιού ρεύματος υπάρχουν δύο λάθη και κάτι που έχει ξεκαθαριστεί:
  • το ένα λάθος είναι ότι η χονδρική τιμή δεν μπορεί να συγκρίνεται σε ημερήσια αλλά τουλάχιστον σε μηνιαία βάση, διότι υπάρχουν μέρες εντός του μήνα κατά τις οποίες χρησιμοποιούνται περισσότερο οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, που έχουν καταφέρει να καλύπτουν ακόμη και πλήρως τις ημερήσιες ανάγκες.
  • Το δεύτερο λάθος είναι ότι η τιμή της χονδρικής διαφέρει από τη λιανική τιμή η οποία είναι και αυτή που καλείται να πληρώσει ο καταναλωτής.
  • Εκείνο που έχει ξεκαθαριστεί από την κυβέρνηση είναι ότι όσο αυξάνεται η λιανική τιμή και οι αυξήσεις αυτές επιβαρύνουν περισσότερο καταναλωτές, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, προφανώς το κράτος θα είναι παρόν.
Η κυβέρνηση έχει αποδείξει σε όλη τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης ότι στηρίζει και ανακουφίζει τα πληττόμενα νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Σύντομα το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα κάνει σχετικές ανακοινώσεις για το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: