ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Οι δανειακές υποχρεώσεις της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εξυπηρετούνται κανονικά...




Οι υποχρεώσεις της Νέας Δημοκρατίας είναι ρυθμισμένες και εξυπηρετούνται κανονικά

Κύκλοι της αντιπολίτευσης και του αντισυστημικού λαϊκισμού επιμένουν, διαρκώς διαψευδόμενοι, στο ζήτημα των δανειακών υποχρεώσεων της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι αμείλικτη, γιατί τα οικονομικά του κόμματος και το κόστος λειτουργίας του νοικοκυρεύονται συστηματικά:
  • Οι υποχρεώσεις της Νέας Δημοκρατίας είναι ρυθμισμένες και εξυπηρετούνται κανονικά.
  • Η Νέα Δημοκρατία βάσει του καταστατικού της δεν επιτρέπεται και φυσικά δεν έχει προχωρήσει σε νέο δανεισμό
  • Αποκλειστικός λόγος για την αριθμητική αύξηση των δανειακών υποχρεώσεων της Νέας Δημοκρατίας είναι οι ετήσιοι τόκοι, που το 2022 ανήλθαν σε 43 εκ. ευρώ, όσο δηλαδή η αύξηση των υποχρεώσεων που εμφανίζεται στον ισολογισμό του κόμματος
  • Όλες οι τρέχουσες υποχρεώσεις εξοφλούνται κανονικά, οι παλαιότερες οφειλές σε προμηθευτές μειώνονται δραστικά, οι ρυθμίσεις σε οφειλές προμηθευτών τηρούνται ευλαβικά και δεν υπάρχουν οφειλές στο δημόσιο, ενώ στις Τράπεζες, έναντι των δανείων, καταβάλλεται σημαντικό μέρος της κρατικής χρηματοδότησης
  • Αμέσως μετά την ανάληψη της αρχηγίας της Νέας Δημοκρατίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 2016, προχώρησε σε πλήρη εξορθολογισμό των οικονομικών του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: