ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ, αποφασίσθηκε η διαδικασία αναπλήρωσης Διευθυντή στο Ειδικό Σχολείο Καστοριάς. Σύμφωνα και με γραπτή εντολή της Περιφερειακής Διευθύντριας η αναπλήρωση -τοποθέτηση θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 παρ. 10 του Ν.3848/2010.
Προσωπικά μειοψήφισα, γιατί η απόφαση του ΠΥΣΠΕ δεν καλύπτεται νομικά, αφού για να ενεργοποιηθεί το παραπάνω άρθρο θα πρέπει να εξαντληθεί ο αξιολογικός πίνακας του 2007 και τέτοιος πίνακας δεν υπάρχει για την Ειδική Αγωγή. Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να υπήρχε γνωμοδότηση Νομικού Συμβούλου, ώστε να υπάρχει νομική κάλυψη της απόφασης του ΠΥΣΠΕ για το πως θα γίνει η αναπλήρωση της κενής θέσης στο συγκεκριμένο Σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: