ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Έχοντας υποψη:
Τις σχετικές διατάξεις της νομοθεσίας και την εισήγηση -πρόταση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου (ΠΥΣΠΕ) Ν.Καστοριάς με θέμα "Τοποθετήσεις Διευθυντών σε Σχολικές Μονάδες Ν. Καστοριάς από τον επικυρωμένο αξιολογικό πίνακα"
                                                          Α π ο φ ά σ ι σ ε
Τις τοποθετήσεις των παρακάτω συναδέλφων στις θέσεις Διευθυντών των Δημοτικών Σχολείων:
1.-Δημόπουλο          Χρήστο                     ΟΙΝΟΗΣ
2.-Λάιο                     Ζήση                         ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ
3.-Κανδύλη              Αγνή                          ΤΟΙΧΙΟΥ
4.-Φίτζιου                Πολυξένη                   5ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
5.-Κοκκαλένιο        Παναγιώτη                  6ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
6.-Σιδηροπούλου    Ευτυχία                       4ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
7.-Τσαγγόπουλο   Χρήστο                        2ο ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ
8.-Οικονομίδη      Λεωνίδα                      4ο ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ
9.-Μπέλλο          Παντελή                        ΚΟΡΗΣΟΥ
Η καθυστερημένη  έκδοση της απόφασης ήταν ανεξήγητη, δημιουργώντας "υποψίες" και δυσμενή σχόλια στη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων, τη  στιγμή που σε άλλα ΠΥΣΠΕ, η διαδικασία αναπλήρωσης διευθυντών εξελίχθηκε και εξελίσσεται ομαλά και απρόσκοπτα, σύμφωνα πάντα με τις σχετικές διατάξεις των νόμων και των εγκυκλίων του Υπουργείου. Για το ΠΥΣΠΕ Ν. Καστοριάς "κάποιοι" προσπάθησαν  να μπλοκάρουν τις νόμιμες εισηγήσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, θέλοντας προφανώς να ανατρέψουν ακόμη και τη σειρά των υποψηφίων διευθυντών του αξιολογικού πίνακα...
   Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
 καθυστερήσεις, αναβολές, πειραματισμοί και προχειρότητες μόνο προβλήματα δημιουργούν στη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης, ταλαιπωρώντας τους εργαζόμενους αλλά και τους πολίτες αυτής της χώρας. Επιτέλους, οι υπεύθυνοι ας αναλάβουν τις ευθύνες  και τις υποχρεώσεις τους, γιατί άγνοια, ανευθυνότητα και επιπολαιότητα, στη σημερινή ιδίως εποχή, δεν δικαιολογούνται.
  Προσωπικά, εκφράζω τόσο την αγανάκτησή  όσο και την απογοήτευσή μου για  όσα συνέβησαν στο προσκήνιο αλλά, κυρίως, στο παρασκήνιο με πρωταγωνιστές συναδέλφους και στελέχη της Δημόσιας Εκπαίδευσης, δημιουργώντας, έτσι, όλο αυτό το διάστημα οξύ πρόβλημα στην ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των παραπάνω σχολείων.
Οφείλω,όμως, να σας γνωστοποιήσω τις προσπάθειες   του Διευθυντή  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για να λειτουργήσουν, έστω και υποτυπωδώς τα σχολεία, τις δύο πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου. Με φιλότιμο και αίσθημα ευθύνης, οι παραπάνω συνάδελφοι, αποδέχθηκαν την προφορική του εντολή για την άτυπη και παράνομη, ουσιαστικά,  ανάληψη των καθηκόντων του διευθυντή στα παραπάνω σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: