ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ

  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
  Την εβδομάδα που μας πέρασε, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο συνεδρίαζε καθημερινά και μάλιστα πολλές ώρες την ημέρα για να μπορέσει να ικανοποιήσει τα αιτήματα των περισσότερων συναδέλφων. Ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να ικανοποιηθούν όλοι. Ενδεικτικά σας αναφέρω για να έχετε και μία εικόνα του μεγέθους του όλου ζητήματος,ότι οι αιτήσεις συνολικά ήταν 130! Από αυτές οι 55 αναφέρονταν σε τοποθετήσεις υπεραρίθμων και αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ και οι υπόλοιπες ήταν για αποσπάσεις από σχολείο σε σχολείο.
   Οι αποσπασθέντες συνάδελφοι-ισσες από άλλα ΠΥΣΠΕ, επιθυμούσαν να τοποθετηθούν σε σχολεία με μόρια και είχαν όλοι τους κοινές προτιμήσεις και κανείς δεν επιθυμούσε να τοποθετηθεί στο Δ.Σ. Επταχωρίου που έχει και τα περισσότερα μόρια. Συγκεκριμένα όλοι τους  ήθελαν να τοποθετηθούν σε 8 ίδια σχολεία με 5 ή 6 μόρια. Τα ίδια σχολεία επέλεξαν και συνάδελφοι που ζητούσαν απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ, με αποτέλεσμα να υπάρχει "συνωστισμός" όσον αφορά τις επιθυμίες-προτιμήσεις των συναδέλφων.
  Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο συνεκτίμησε όλα τα δεδομένα και έλαβε υπόψη τους σοβαρούς λόγους που επικαλούνταν οι συνάδελφοι, οπωσδήποτε μέτρησε η αρχαιότητα, η εντοπιότητα και η συνυπηρέτηση. Κάποιοι προφανώς που συγκέντρωναν τις παραπάνω προϋποθέσεις ικανοποιήθηκαν , άλλοι όμως δυστυχώς όχι.
  Για μια ακόμη φορά ζητώ από τους συναδέλφους-ισσες την κατανόησή τους και τους διαβεβαιώνω ότι η πρόθεση των μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου είναι να ικανοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι και κυρίως να μην αδικείται κανείς.
  'Οσοι συνάδελφοι-ισσες, επιθυμούν να λαμβάνουν την ενημέρωση που στέλνω κατά καιρούς στα σχολεία,στο προσωπικό τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μπορούν να μου το στείλουν μήνυμα στο: leconomidis@gmail.com
                                                                                                 Πάντα στη διάθεσή σας
                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: