ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ 3 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...

Αγαπητοί συνάδελφοι, μετά από 7ωρη συνεχόμενη συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, οι αποσπάσεις-τοποθετήσεις Δασκάλων και Νηπιαγωγών εντός ΠΥΣΠΕ έχουν σχεδόν οριστικοποιηθεί. Η επίσημη όμως ανακοίνωση θα γίνει αύριο 3 του Σεπτέμβρη...
Προσωπικά ζητώ την κατανόησή σας αλλά και την επιείκειά σας και θέλω να πιστεύω εκ των προτέρων ότι θα την έχω. Πληροφοριακά σας ενημερώνω, για να καταλάβετε και σεις το μέγεθος του προβλήματος, ότι οι συνολικές αιτήσεις Δασκάλων και Νηπιαγωγών ξεπέρασαν τις 120!!! με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή η δικαιολογημένη καθυστέρηση, θέλοντας πάντοτε στο μέτρο του δυνατού να ικανοποιηθούν οι περισσότεροι συνάδελφοι, γιατί εκ των πραγμάτων  είναι αδύνατο να τοποθετηθούν όλοι εκεί που ζητούν. Και βέβαια εκτός των άλλων περιμένουμε και την απόφαση του ΚΥΣΠΕ για Γ΄φάση αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ η οποία αργεί με αποτέλεσμα να καθυστερούν και οι αποσπάσεις -τοποθετήσεις εντός ΠΥΣΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: