ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΝΕΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΑΣ

Σύμφωνα με τροπολογία του υπουργείου Οικονομίας, που κατατέθηκε προς ψήφιση, από 1-7-2011 μειώνεται κατά 50% το ποσό του κινήτρου απόδοσης. Έτσι, λοιπόν, για τους εκπαιδευτικούς από 100 ευρώ μειώνεται στα 50.
Συναδέλφισσες-συνάδελφοι, από δω και πέρα θα εργαζόμαστε αποκλειστικά για τους δανειστές μας.Οι τραπεζίτες μάς μετατρέπουν σιγά-σιγά σε είλωτες, χωρίς βέβαια εμείς να αντιδρούμε, αφού οι συνδικαλιστικοί μας ηγέτες "παραδόθηκαν" άνευ όρων. Κυρία, πρόεδρε, του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας ξεκινήστε από την ακριτική Καστοριά τον αγώνα κατά της απόγνωσης, του φόβου και της ανασφάλειας που διακατέχει εδώ και ένα χρόνο τους δασκάλους και τους νηπιαγωγούς. Βρείτε τον τρόπο να "ξυπνήσετε" τα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας. Οι συνάδελφοι σάς εμπιστεύθηκαν και οφείλετε να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες τους.