ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΠΑΣΚ: Ανικανότητα του Υπουργείου Παιδείας για τις επιλογές στελεχών εκπαίδευσης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Η τακτική που ακολουθείται στο συγκεκριμένο θέμα (Επιλογές Στελεχών της Εκπαίδευσης) μαρτυρεί ανικανότητα των αρμοδίων παραγόντων, έλλειψη συντονισμού και προχειρότητα, που είναι ανεπίτρεπτη σε κάθε περίπτωση και πολύ περισσότερο στις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές που περνά η χώρα μας, τονίζει με ανακοίνωσή της η κυβερνητική παράταξη των καθηγητών η ΠΑΣΚ.Ειδικότερα η ανακοίνωση της ΠΑΣΚ , έχει ως εξής:
Η Π.Α.Σ.Κ. Καθηγητών Δ.Ε. διαμαρτύρεται για τις αλληλοαναιρούμενες διευκρινιστικές εγκυκλίους και τις παλινωδίες των υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και μάλιστα σε σχέση με σοβαρά υπηρεσιακά θέματα, όπως αυτό της επιλογής των στελεχών της εκπαίδευσης.
Η τακτική που ακολουθείται στο συγκεκριμένο θέμα μαρτυρεί ανικανότητα των αρμοδίων παραγόντων, έλλειψη συντονισμού και προχειρότητα, που είναι ανεπίτρεπτη σε κάθε περίπτωση και πολύ περισσότερο στις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές που περνά η χώρα μας.
Κανείς δε δικαιούται να επικαλεστεί την πίεση του χρόνου. Το πλαίσιο για την επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης (ν.3848/10) θεσπίστηκε πριν από δεκαεπτά μήνες, άρα ο χρόνος ήταν αρκετός τόσο για την έκδοση των απαραίτητων διευκρινιστικών εγκυκλίων όσο και για την έγκαιρη ολοκλήρωση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών.
Καλούμε την Υπουργό Παιδείας να επιληφθεί άμεσα του θέματος και να αναζητήσει τους υπευθύνους για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση, για τον αλλοπρόσαλλο χειρισμό της συγκεκριμένης υπόθεσης, για την απίστευτη, εν τέλει, ταλαιπωρία που υφίστανται κατακαλόκαιρα τόσο οι υποψήφιοι όσο και τα μέλη των Συμβουλίων Επιλογής.

1 σχόλιο:

Papadamos Konstantinos είπε...

Όχι, να μη νομίζετε πως η ΠΑΣΚ δεν αγωνίζεται σκληρά... Χτυπά αλύπητα την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση, όλους τους άδικους και σκληρούς νόμους, κάθε τι που μας υποβαθμίζει και μας συντρίβει! Αυτός είναι αγώνας... Οι υπόλοιποι τι κάνουμε; Γκρινιάζουμε για το μνημόνιο, για το μεσοπρόθεσμο, για την ανεργία, για τη φτώχεια, λες και δεν υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στη ζωή μας...
Ο ΄Ελληνας είναι πάντα αχάριστος, φίλε! Έχει σοσιαλισμό, τι τέλος πάντων ζητάει; Δεν γίνεται καλύτερα...