ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Συνεχίζονται οι διευκρινίσεις... Το όλο θέμα είναι για γέλια αλλά και για κλάματα.

 Το έγραψα και χθες, ότι αδυνατώ πλέον να παρακολουθήσω τις παλινωδίες του υπουργείου. Από σήμερα και επειδή δεν θέλω να "τρελαθώ" με όλα αυτά που συμβαίνουν από πλευράς υπουργείου, χωρίς να παραιτούνται οι υπεύθυνοι, σταματώ να ασχολούμαι με το όλο θέμα, φωνάζοντας από αγανάκτηση: ΕΛΕΟΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ "ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ" 
Για την "ιστορία" η νέα 20ή!!! διευκρινιστική εγκύκλιος δίνει  δικαίωμα συμπληρωματικής δήλωσης αποκλειστικά μόνο σε όσους δεν έχουν υποβάλλει, δηλαδή οι υποψήφιοι σχολικοί σύμβουλοι. 
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Όσοι υποψήφιοι είναι ταυτόχρονα υποψήφιοι και για θέσεις σχολικών συμβούλων και δεν έχουν υποβάλλει δηλώσεις προτίμησης μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις προτίμησης ύστερα από σχετική πρόσκληση των Διευθυντών Εκπαίδευσης, μετά την ολοκλήρωση του έλεγχου και την κύρωση των πινάκων από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης. Στην πρόσκληση για υποβολή δηλώσεων προτίμησης τάσσεται σύντομη αποκλειστική προθεσμία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: