ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΑΚΕ: Η ΠΙΠΙΛΗ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ!

Πόλεμο φαίνεται πως ανοίγει ο Νίκος Κιουτσούκης, πρόεδρος της ΔΑΚΕ με πολιτικούς και στελέχη της ΝΔ.
"Κάποιες κυρίες που ξοδεύουν σε μια μέρα ένα μισθό - όπως τον κατάντησε το ΠΑΣΟΚ - για να συντηρήσουν τα νύχια τους και να χτενίσουν τις...τρίχες τους, καλό είναι να σιωπούν αντί να παριστάνουν τους εκπροσώπους του λαού. Οι μόνοι που θα στεναχωρεθούν για την απουσία τους από το γυαλί ίσως είναι τα καταστήματα του Κολωνακίου που διαφημίζουν δωρεάν την πραμάτια τους", δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ και Γ.Γ της ΓΣΕΕ, Νίκος Κιουτσούκης, για να διευκρινίσει λίγο παρακάτω:
"Αναφέρομαι σε κάποιες βουλευτίνες που βγαίνουν με τσιτωμένο μαλλί βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα και έχουν άποψη επί παντός επί στητού,κρίνοντας τους πάντες και τα πάντα, χωρίς να γνωρίζουν τι περνάει ο Ελληνικός λαός" και συνέχισε
"Την κυρία Πιπιλή εννοώ που κάθε φορά που βγαίνει στην τηλεόραση προκαλεί με την λογοδιάρροια της" 
"Θα λεγα ότι είναι πολύ χειρότερη ως πολιτικός, απ' ότι ήταν ως δημοσιογράφος καλή", ανέφερε. 
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: