ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, μετά από εισήγηση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, διαπίστωσε λειτουργικές υπεραριθμίες για το σχολικό έτος 2012-2013, στις σχολικές μονάδες:
 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ       ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ
1.1ο Καστοριάς.                   1
2.10ο  Καστοριάς.                1
3.Διποταμίας                       1
4.Νέου Οικισμού                   1
5.Κεφαλαρίου                      1
ΔΗΜΟΤΙΚΑ            ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ
1.Ασπροκκλησιάς                 2
2.Επταχωρίου                      1
Οι συνάδελφοι των παραπάνω σχολικών μονάδων να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του ΠΥΣΠΕ στο τηλέφωνο 2467055257.
 Ενημερωτικά σας αναφέρω, ότι το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, θα συνεδριάσει στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας για να τοποθετήσει προσωρινά τους υπεράριθμους και όσους αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΠΕ.
                                              Είμαι πάντα στη διάθεσή σας

4 σχόλια:

Fedon είπε...

Ο «Γολγοθάς» των δημοσίων υπαλλήλων, που βλέπουν τα τελευταία χρόνια να «σταυρώνουν» τους μισθούς, τα επιδόματα και τα δώρα τους, αναμένεται να συνεχιστεί, αφού το οικονομικό επιτελείο εξετάζει περαιτέρω μειώσεις στις αποδοχές 400.000 υπαλλήλων του Δημοσίου προκειμένου να κλειδώσει το σκληρό πακέτο μέτρων των 11.5 δις ευρώ που απαιτεί η Τρόικα με αντάλλαγμα την επόμενη δόση.

Έτσι, εκτός από την περικοπή 1.000 ευρώ το χρόνο για όλους η οποία θα προκύψει από την πλήρη κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος αδείας το καλοκαίρι, η Τρόικα λαμβάνοντας υπόψη την κόκκινη γραμμή της κυβέρνησης που λέει ΟΧΙ σε απολύσεις, απαιτεί και νέες σημαντικές περικοπές αποδοχών !!

Τι εξετάζει το οικονομικό επιτελείο;;

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», το οικονομικό επιτελείο εξετάζει περαιτέρω παρεμβάσεις στο ισχύον από 1η -11-2011 ενιαίο μισθολόγιο των 400.000 πολιτικών υπαλλήλων (πίνακας)!!! Το νέο σύστημα των μισθολογικών κλιμακίων, το οποίο προβλέπει τη διασύνδεση της κλιμάκωσης των βασικών μισθών με τη βαθμολογική εξέλιξη των υπαλλήλων και την ωρίμανση των αποδοχών ανά διετία, εξετάζεται να αλλάξει προς το χειρότερο για τους εργαζόμενους!

Δηλαδή, η ωρίμανση αποδοχών να συνδεθεί ακόμη περισσότερο με την βαθμολογική εξέλιξη. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα οι συνολικές αποδοχές μεγάλης μερίδας υπαλλήλων να καθηλωθούν στα ίδια κλιμάκια για περισσότερο χρόνο, προκαλώντας έτσι μεγαλύτερες απώλειες !Παράλληλα, δεν αποκλείεται η νέα δυσμενή ρύθμιση να συνοδευτεί και με διεύρυνση του χρόνου που απαιτείται να διανυθεί σε κάθε κλιμάκιο για την απονομή του επόμενου, από τα 2 στα 3 έτη στα χαμηλά και μεσαία κλιμάκια και από 3 σε 4 έτη στα υψηλά!! Την ίδια ώρα, εξετάζεται το ενδεχόμενο περικοπών και στους εισαγωγικούς βασικούς μισθούς κάθε βαθμού , μέτρο το οποίο θα φέρει άμεσες μειώσεις σε όλους τους βασικούς μισθούς.

2) Επιβολή της δεύτερης, της τρίτης και τέταρτης δόσης του ενιαίου μισθολογίου νωρίτερα. Συγκεκριμένα, οι μειώσεις ως και 52% που είχε προβλεφθεί να γίνουν τμηματικά ως και το 2014 με μείωση (25% επί του συνόλου του ποσού που περικόπτεται ανά έτος) δεν θα γίνουν 1/11/2012-1/11/2013 και 1/11/2014, αλλά ως τα τέλη του 2013, θα συντομευθεί δηλαδή ο χρόνος με αποτέλεσμα μέσα στους επόμενους 15 μήνες δηλαδή οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έχουν τριπλή μείωση βάσει του ενιαίου μισθολογίου στις αποδοχές τους.

Και 3)Κατάργηση ή περικοπή του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών!

Δεν γλιτώνουν ούτε τα ειδικά μισθολόγια

Όπως αναφέραμε και χθες στο Star.gr, εκτός των άλλων περικοπών μαχαίρι θα μπει και στα ειδικά μισθολόγια περίπου 250.000 λειτουργών του Δημοσίου!



Πηγή: Βίντεο Ant1

Λεωνίδας Οικονομίδης είπε...

Η μητέρα μου, εδώ και τρία χρόνια, εύχεται στους κυβερνώντες που συνεχώς της "κόβουν" την πενιχρή σύνταξή της, να τους "κοπούν" οι μέρες και οι ώρες...

Papadamos Konstantinos είπε...

Πολύ καλά κάνει... Και να μην τους ξαναψηφίσει ποτέ. Μόνο τότε θα τους κοπούν οι μέρες και οι ώρες.

Λεωνίδας Οικονομίδης είπε...

Φίλε μου, δυστυχώς από φόβο, τους ψήφισε. Από εδώ και πέρα, έτσι, θα παίρνουν την ψήφο μας... ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ