ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Πάγκαλος: Μαζί τα τρώμε ακόμη...

Υπερασπιζόμενος το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού του βιβλίου απέναντι στις αντιδράσεις που προκάλεσε, ο Θόδωρος Πάγκαλος πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Σκάι) ότι ο ορθός τίτλος του πονήματός του θα έπρεπε να είναι «Μαζί τα τρώμε», αφού, όπως υποστήριξε η κρατική σπατάλη και διαφθορά συνεχίζεται αμείωτη.

Πάγκαλος: Μαζί τα τρώμε ακόμη...
Χρησιμοποίησε ως παράδειγμα της ελλειμματικής διαχείρισης το υπό διαμόρφωση πακέτο των 11,5 δισ. Παρότι, όπως είπε, το χρέος έχει ρυθμιστεί με το PSI, τα 11,5 δισ. αναζητούνται προκειμένου να διοχετευθούν στην κάλυψη ελλειμμάτων, και όχι στο χρέος.
Τόνισε ότι στο βιβλίο αποδεικνύει πως «οι πολλοί που κλέβουν από λίγο κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από τους λίγους που κλέβουν πολύ».
Ο πρώην υπουργός είπε επίσης ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα περιθώριο επαναδιαπράγματευσης του μνημονίου. «Και οι τρεις» είπε αναφερόμενος στους κυβερνητικούς εταίρους, συνεχίζουν να δίνουν την εντύπωση της επαναδιαπραγμάτευσης, η οποία όμως δεν υπάρχει».
Επέμεινε ότι υπάρχουν κλάδοι της δημόσιας διοίκησης που είναι συνολικά διεφθαρμένοι, όπως η εφορία και η πολεοδομία και διερωτήθηκε «ποιο πολιτικό κόμμα ήρθε ποτέ να ζητήσει μεγαλύτερες κυρώσεις, ποιό συνδικαλιστικό όργανο πήρε θέση, πότε ζήτησε η ΑΔΕΔΥ μεγαλύτερο ήθος, και αν ποτέ υπήρξε οργανωμένος κλάδος ποτυ παραδέχθηκε «εμείς πράγματι φοροδιαφεύγουμε».
«Δεν θα κάνουμε τίποτα για αυτόν τον τόπο αν δεν πάρουμε την απόφαση ότι έχουμε συνολική ευθύνη», πρόσθεσε.
Δείτε εδώ χαρακτηριστικά αποσάσματα από το βιβλίο του Θόδωρου Πάγκαλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: