ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Η Ελλάδα πανηγυρίζει το πρώτο της μετάλλιο στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Λονδίνο. Τι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα

Ο Ηλίας Ηλιάδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο επικρατώντας του Βραζιλιάνου Τιάγκο Καμίλο στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο. Είναι η δεύτερη μεγάλη Ολυμπιακή διάκριση για τον Ηλιάδη μετά το χρυσό μετάλλιο στην Αθήνα το 2004.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Έλληνα Ολυμπιονίκη.
«Σας εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Με την επιτυχία σας αυτή, που αποτελεί μία ακόμη διάκριση στη σπουδαία σας πορεία, δώσατε σε όλους μας μεγάλη χαρά και αισιοδοξία», επισημαίνει ο κ. Παπούλιας.

 Με τρεις ελληνικές συμμετοχές σε αντίστοιχους ημιτελικούς που «φλερτάρουν» με πρόκριση σε τελικούς, την... τιμητική της έχει σήμερα η κωπηλασία.

Με χρονολογική σειρά ξεκινάνε τα ημιτελικά για την τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου ανδρών (12.10, ΕΤ1) με πλήρωμα τους Γιάννη Τσίλα, Γιώργο Τζιάλλα, Στέργιο Παπαχρήστο και Γιάννη Χρήστου.
Το... κουπί τραβάνε στη συνέχεια (12.30, ΕΤ1) στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών η Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου, που είναι και από τις μεγάλες ελπίδες για μετάλλιο εφόσον περάσουν στον τελικό.
Στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στους άνδρες θέση στον τελικό θα διεκδικήσουν (12.50, ΕΤ1) ο Λευτέρης Κόνσολας με τον Παναγιώτη Μαγδάνη.
ΠΟΛΟ (Α) ΚΑΖΑΧΣΤΑΝ - ΕΛΛΑΔΑ (13.20, ΕΤ3): Η ομάδα του Ντράγκαν Αντριτς μετά την ισοπαλία με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία έχει ανεβασμένο ηθικό και λογικά θα κερδίσει σήμερα το αδύναμο Καζαχστάν, που μετράει δυο ήττες ως τώρα στον όμιλο. «Στο χέρι μας είναι η νίκη», τονίζει ο Σέρβος τεχνικός, που ζήτησε από τους παίκτες να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο.
Στους άλλους αγώνες του ομίλου έχουμε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Κροατία και Ιταλία καθώς και την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Αυστραλία.
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: (14.00-18.00, ΕΤ1): Ελληνικές συμμετοχές έχουμε σε πέντε κατηγορίες στην 6η μέρα των αγώνων. Συγκεκριμένα, στους άνδρες: κατηγορία: 49er Διονύσης Δήμου - Μιχάλης Πατεινιώτης, 470: Παναγιώτης Καμπουρίδης - Στάθης Παπαδόπουλος, ΦΙΝ: Γιάννης Μιτάκης, ΣΤΑΡ: Αιμίλιος Παπαθανασίου - Αντώνης Τσότρας, RSX Βύρων Κοκκαλάνης. Στις γυναίκες: RSX Αγγελική Σκαρλάτου.
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: (12.00, ΝΕΤ): Στη μάχη των προκριματικών στα 50 ελεύθερο ανδρών θα ριχτεί ο Γιάννης Καλάργαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: