ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Εν αναμονή των αποσπάσεων σε γραφεία και φορείς...

Λιγότερες οι αιτήσεις φέτος!


Συνάδελφοι,
ενημερωτικά σας αναφέρω, ότι για το γραφείο της Διεύθυνσης Καστοριάς, υπέβαλαν αίτηση απόσπασης 14 συνάδελφοι εκ των οποίων οι δεκατρείς (13) από άλλα ΠΥΣΠΕ και μία (1) συνάδελφος από το ΠΥΣΠΕ Καστοριάς.

Συγκεκριμένα υπέβαλαν αίτηση:
  • Δώδεκα (12) Δάσκαλοι/σκάλες
  • Ένας (1) Φυσικής Αγωγής και
  • Μία (1) Αγγλικής Γλώσσας
Ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, Γεώργιος Μασλάρης, εισηγήθηκε προς το ΑΠΥΣΠΕ με αξιολογική σειρά τους εκπαιδευτικούς, που κατά την άποψή του διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα, καθώς επίσης και  τον αριθμό των εκπαιδευτικών που απαιτείται για την πλήρη στελέχωση του γραφείου. 
Το ΑΠΥΣΠΕ με απόφασή του, απέστειλε την πρόταση - εισήγηση προς το Γραφείο του Υπουργού, ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση για το πόσοι και ποιοι τελικά θα αποσπασθούν, αφού ως γνωστόν, οι αιτήσεις αυτές δεν εξετάζονται από το ΚΥΣΠΕ.
Αναμένουμε από τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου, να προχωρήσει εγκαίρως στην πραγματοποίηση όλων των αποσπάσεων, ώστε οι αποσπασμένοι να μην "τρέχουν και δεν φθάνουν" και πάλι την τελευταία στιγμή.
Ο αιρετός σας
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: