ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

Διαφωνεί η ΔΗΜΑΡ με το σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων


«Με το νομοσχέδιο που προωθείται για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων με το σύστημα της ποσόστωσης, εισάγονται κριτήρια τα οποία κάθε άλλο παρά διασφαλίζουν τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και την αντικειμενικότητα, ενώ αντιθέτως πριμοδοτούνται ασύμμετρα, υποκειμενικά κριτήρια και διαδικασίες, οι οποίες επιδέχονται σε μεγάλο βαθμό υποκειμενική διαχείριση», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.
Όπως αναφέρει, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης «οφείλει να εγκαταλείψει τη λογική της προαποφασισμένης ποσόστωσης καλών και κακών υπαλλήλων, επανεξετάζοντας το νομοσχέδιο για την αξιολόγησή τους και καθιστώντας το σύγχρονο, δίκαιο και λειτουργικό».


«Η αξιολόγηση που επιβάλλει η κυβέρνηση, αντί να λύσει θα επιτείνει τα προβλήματα στη Δημόσια Διοίκηση, απορρυθμίζοντάς την, όπως επισημαίνει άλλωστε με το υπόμνημα του το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης», καταλήγει η ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: