ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Οι πολίτες μετά από χρόνια επιστρέφουν στο πετρέλαιο (όσοι δικαιούνται το επίδομα) για να ζεσταθούν

Επιμένει ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ, στη δέσμευσή του,  για 90 λεπτά το λίτρο;

Η συνεχής και άτακτη υποχώρηση της τιμής του πετρελαίου κάτω από 50 δολάρια το βαρέλι, έχει τονώσει την αγορά όσον αφορά τις πωλήσεις πετρελαίου θέρμανσης, με τους καταναλωτές παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που βιώνουν, να "τρίβουν" τα χέρια τους. 
Χιλιάδες οι αιτήσεις προς το υπουργείο οικονομικών για το επίδομα θέρμανσης και μετά από πέντε χρόνια οι πολίτες απολαμβάνουν πάλι τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα, που έχει η χρήση του στη θέρμανση των κατοικιών τους.
Βέβαια, πολλοί ήδη, έχουν προμηθευθεί άλλες συσκευές θέρμανσης (πέλετ, κλιματιστικά, ξυλόσομπες κ.α.) ξοδεύοντας και τις τελευταίες οικονομίες τους, αλλά με τη θεαματική και απρόσμενη πτώση της τιμής του μαύρου χρυσού, συμφέρει στις τσέπες  μας να λειτουργήσουμε και πάλι τα καλοριφέρ. 
Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης, το πετρέλαιο σήμερα πωλείται  κάτω από τα 90 λεπτά το λίτρο, ενώ με την επιδότηση “κατηφορίζει” στα 55 λεπτά περίπου, τιμή του 2006!
Οι βενζινοπώλες μιλάνε για εκτόξευση των πωλήσεων, εξαιτίας των παρατεταμένων δυσμενών καιρικών συνθηκών σε ολόκληρη τη χώρα και αισιοδοξούν ότι θα υπάρξει ρεκόρ πωλήσεων τους επόμενους μήνες (Ιανουάριο - Φεβρουάριο).
Να ευχόμαστε αυτή η πτώση της πετρελαϊκής τιμής, να μην είναι προσωρινό και πρόσκαιρο φαινόμενο

Φίλες και φίλοι,
Αντισταθείτε, σε κάθε προεκλογική υπόσχεση... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: