ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ δυσφορεί, αλλά η Ραχήλ εμμένει και επιμένει...

Όσο πλησιάζει η μέρα της κάλπης, τόσο περισσότερο με θολώνουν και με μπερδεύουν. Λέτε να το κάνουν επίτηδες!
Εμμένει η Ραχήλ Μακρή στη δήλωσή της που προκάλεσε σάλο, εκτός και εντός ΣΥΡΙΖΑ, για τη δυνατότητα τυπώματος ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδος, σε περίπτωση ανάγκης. Απαντά δε στους επικριτές της: «Άκουσαν, δεν κατάλαβαν και έσπευσαν να χλευάσουν την ασχετοσύνη τους».
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «οι περιφερειακές κεντρικές τράπεζες όπως η Τράπεζα της Ελλάδος έχει και αυτή δικαίωμα να εκδώσει (τυπώσει) χρήματα δυνάμει του μηχανισμού «Emergency Liquidity Assistance (ELA)». Η δυνατότητα αυτή δίνεται στις κεντρικές τράπεζες των κρατών μελών για τη θεσμική αντιμετώπιση κρίσεων ρευστότητας. Όποιος έχει διαβάσει τα θεσμικά κείμενα λειτουργίας της ευρωζώνης το γνωρίζει». Συμπληρώνει επίσης ότι «ειδικά τα κόμματά της Συγκυβέρνησης όφειλαν να γνωρίζουν τη λειτουργία του μηχανισμού καθώς τον έχουν ήδη χρησιμοποιήσει με τους νόμους 3723/2008/ΦΕΚ 250/09-11-2008, 3845/2010/ΦΕΚ 65/06-05-2010, 3872/2010/ΦΕΚ 148/03-09-2010, 3965/2011/ΦΕΚ 113/18-11-2011, 4031/2011/ΦΕΚ 256/09-12-2011, 4056/2012/ΦΕΚ 52/12-03-2012 και την ΠΝΠ/ΦΕΚ 203Α/14.09.2011».
Και καταλήγει: «Για το θέατρο σκιών των κομμάτων του κλωνοποιημένου ΠΑΣΟΚ που έσπευσαν να υιοθετήσουν το κρεσέντο βλακώδους επίθεσης στο ΣΥΡΙΖΑ δεν αξίζει σχολιασμός. Όταν σταματήσουν να μαζεύουν αποκόμματα εφημερίδων στο σακίδιο, ας τα διαβάσουν πριν ακολουθήσουν όσους παίζουν με το τρενάκι του πεντάχρονου. Η αήθης επίθεση στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τα παπαγαλάκια των συστημικών μέσων ενδυναμώνει την κοινή προσπάθεια και η τεκμηριωμένη αποκάλυψη της επικίνδυνης ασχετοσύνης τους φέρνει πιο κοντά την αυτοδυναμία της Κυβέρνησης όλων των Ελλήνων».
Δυσφορία στον ΣΥΡΙΖΑ
Η θέση αυτή της Ραχήλ Μακρή προκάλεσε οργή στον Αλέξη Τσίπρα και έντονη δυσφορία σε πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έσπευσαν μαζικά να την «αδειάσουν».
Ο Γιάννης Μηλιός, υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του twitter, ζήτησε από τους «εντός και εκτός κόμματος» να προστατεύσουν τον αγώνα του κόμματος.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε ως εδώ, με κόπο, αγώνες και αρχές. Ας το προστατεύσουμε αυτό με σύνεση, οι εντός και οι εκτός», έγραψε σχετικά φωτογραφίζοντας την Ραχήλ Μακρή.
 Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Θερμή παράκληση προς υποψήφιους-ες: Αν δεν γνωρίζουν ενα θέμα, ας μην αυτοσχεδιάζουν. Οι πολίτες ζητούν σοβαρότητα κ σαφήνεια, από όλους...», έγραψε σχετικά.
  
Επανήλθε δριμύτερη με νέα δήλωση
 

Η Ραχήλ Μακρή επανέρχεται δριμύτερη με νέα ανακοίνωσή της:"Όσα είπα είναι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ"
Οσα είπα είναι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

«Για εμάς στον ΣΥΡΙΖΑ, οι μηχανισμοί και οι θεσμοί πρέπει να υπηρετούν τον ελληνικό λαό και όχι επιχειρηματικά συμφέροντα. Μας χτυπούν γιατί λέμε με θάρρος την αλήθεια. Επιτίθεστε γιατί αποκαλύψαμε την αλήθεια. Χαίρομαι για όλους τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ που κατανόησαν την αλήθεια και την επικοινωνούν για να την μάθει ο κάθε πολίτης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.



Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: