ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Οι σχολικές μονάδες του Δήμου Καστοριάς (σχεδόν όλου του νομού), θα ανοίξουν τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου


Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, Ανέστη Αγγελή, οι σχολικές μονάδες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές  το διήμερο 8 και 9 Ιανουαρίου λόγω του καρναβαλιού. 
Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε ερώτηση αν έχουν ενημερωθεί οι Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, απάντησε πως την απόφαση την έλαβε ο ίδιος σύμφωνα με το άρθρο 94 του Ν. 3852/2010* «περί μεταβιβαζομένων αρμοδιοτήτων στους Δήμους», χωρίς να ενημερώσει τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες σχολικές μονάδες των Δήμων Άργους Ορεστικού και Νεστορίου, συνολικά είκοσι τρεις, αναμένεται να ανοίξουν εκτός απροόπτου, στις 9 Ιανουαρίου, αφού στις 8 (πατερίτσα) ημέρα παρέλασης των καρναβαλιστών, είθισται να είναι κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Νομού** μας.

*Με τις διατάξεις του ίδιου άρθρου κλείνει τις σχολικές μονάδες του Δήμου Άργους Ορεστικού, την τελευταία μέρα της εμποροπανήγυρης, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού και δημιουργείται πανικός!!! από την πλευρά των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
**Επιμένω να χρησιμοποιώ τον όρο για να συνεννοούμαστε καλύτερα, αφού ο όρος περιφερειακή ενότητα είναι κατά την άποψή μου αδόκιμος.
         Χρόνια πολλά! Το Άγιο Πνεύμα να φέρει φώτιση και φως...

Δεν υπάρχουν σχόλια: