ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Εφάπαξ: Κούρεμα ως και 35%

Σ' αυτήν την κοινωνία, όποιος "πρόλαβε τον κύριο είδε"!
κ. Μητσοτάκη, η κ. Διαμαντοπούλου θα μας σώσει...


  • ΤΡΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ
  • ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΦΑΠΑΞ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΕΚΟ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ
  • ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 70.000 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2013!
  • ΠΟΣΟ ΕΦΑΠΑΞ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΟΙ ΠΑΛΙΟΊ
  • ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
Ημερομηνία 17 Φεβρουαρίου έχει το εμπιστευτικό έγγραφο προς τα ταμεία πρόνοιας και περιλαμβάνει τρία σενάρια τα οποία φέρνουν περικοπές στο εφάπαξ για όλους, από δημόσιο και ΔΕΚΟ μέχρι τράπεζες και ιδιωτικό τομέα ως και 35%.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος οι δικαιούχοι θα λαμβάνουν με βάση το πρώτο σενάριο ένα ποσό για τα έτη ασφάλισής τους ως το 2013 με τις μειώσεις που ήδη έχουν εφαρμοστεί και στο Δημόσιο για παράδειγμα φτάνουν ως και το 38%, ενώ για τα υπόλοιπα έτη θα λαμβάνουν ένα ποσό αντιστοιχεί στην έντοκη επιστροφή των εισφορών τους.
Με βάση το δεύτερο σενάριο που έρχεται στο φως όλο το ποσό του εφάπαξ θα υπολογίζεται με βάση τη συσσώρευση εισφορών και μόνο με τις αποδόσεις της Τράπεζας της Ελλάδος.
Το τρίτο και πιο σκληρό σενάριο από όλα προβλέπει για το τμήμα του εφάπαξ ως το 2013 υπολογισμό βάσει νέου ποσοστού αναπλήρωσης για όλους τους ασφαλισμένους για όλα τα έτη και το υπόλοιπο ποσό από το 2014 και μετά με βάση τη συσσώρευση των εισφορών με τις αποδόσεις της ΤτΕ.
Πατήστε στην εικόνα για ευκρίνεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: