ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Αιτήσεις για τη θέση του προϊσταμένου εκπαιδευτικών θεμάτων στη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς

dipe.kas.sch.gr
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης Προϊσταμένου Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

την πλήρωση της θέσης του Προϊσταμένου Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς και

ΚΑΛΟΥΜΕ

τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς που έχουν τα τυπικά προσόντα και επιθυμούν να ασκήσουν τα καθήκοντα του Προϊσταμένου του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, να υποβάλουν αυτοπροσώπως αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συγκεκριμένη θέση, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς (Καραολή 10, 2ος Όροφος), από τη Δευτέρα 08-02-2016 μέχρι και την Παρασκευή 12-02-2016.

Συνημμένα:
 ΩΤΛ74653ΠΣ-6ΞΤ.pdf εγκύκλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: