ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Τελεσίγραφο από τους δανειστές: «Έξοδος» στα 67 και για δημοσίους υπαλλήλους

Mr. Karone, μην ανησυχείτε, με  700 και 800 ευρώ σύνταξη, ουδείς θα θέλει να συνταξιοδοτείται! 
Τα σχολειά μας, "ζωή να έχουμε", θα μετατραπούν σε γηροκομεία - οίκους ευγηρίας...
Επιλογή Φωτο: Λεωνίδας Οικονομίδης

Μια νέα απαίτηση των δανειστών - την οποία αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος - ήρθε να βάλει φωτιά στις διαπραγματεύσεις. 
Οι δανειστές, μέσω των τεχνικών τους κλιμακίων την Τετάρτη στο Χίλτον, ζήτησαν την κατάργηση της αυτοδίκαιης απόλυσης από το Δημόσιο όσων συμπληρώνουν το 60ό έτος και έχουν 35 έτη αμιγούς υπηρεσίας, και την υποχρεωτική τους παραμονή ως και 7 χρόνια, μέχρι το 67ο έτος, εκτός και αν έχουν 40 χρόνια, οπότε θα αποχωρούν μετά το 62ο έτος της ηλικίας τους. 
Μέλος της ελληνικής πλευράς είπε στον «Ε.Τ.» ότι ο Τζ. Καρόνε από το κλιμάκιο των δανειστών, που έχει τον πρώτο λόγο για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, εξεμάνη όταν διαπίστωσε ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κατόπιν Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που πέρασε η κυβέρνηση παραμονές Χριστουγέννων, εξαίρεσε τους μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους από την παράταση του ορίου ηλικίας που είχε προβλεφθεί μόνον για τους υπαλλήλους που έχουν σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ή είναι μόνιμοι, αλλά δεν έχουν κύριο ασφαλιστικό φορέα το Δημόσιο. 
Ζήτησαν λοιπόν να αποσυρθεί η εγκύκλιος και να επανέλθει νέα διάταξη που να μην εξαιρεί τους μόνιμους υπαλλήλους από την υποχρεωτική παραμονή τους στο Δημόσιο μέχρι το 67ο έτος της ηλικίας τους, εκτός αν συμπληρώσουν 40 έτη ασφάλισης πριν από το 67ο έτος οπότε θα φεύγουν υποχρεωτικά.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: