ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Καστοριάς ζητούν έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα...

Καμία εξουσία και κανένας αρμόδιος φορέας δεν δικαιούται να παριστάνει τον ανήξερο, τον ανίδεο, τον ανενημέρωτο ή τον αδιάφορο!


Ήδη θα έπρεπε να συνεδριάσουν τα Δημοτικά Συμβούλια των δύο γειτονικών Δήμων Καστοριάς και Άργους Ορεστικού, γιατί τα νερά (υπόγεια και επιφανειακά) δεν γνωρίζουν σύνορα. 
Οι κάτοικοι όχι μόνο του Δισπηλιού αλλά και της ευρύτερης περιοχής, είναι ανήσυχοι και αναστατωμένοι...

Προβληματισμένος, ανήσυχος και θυμωμένος...
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Επιστολή Δημοτικών συμβούλων προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς για το νερό στο Δισπηλιό


Κύριε Πρόεδρε,
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ανακύψει ένα μείζον θέμα για τον Δήμο μας, αυτό της υδροδότησης με πόσιμο και ‘’καθαρό’’ νερό του οικισμού του Δισπηλιού. Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία και δημιουργούνται τεράστια ερωτήματα για το πώς και το πότε προέκυψε το πρόβλημα της μόλυνσης του νερού και αν αυτή η μόλυνση έχει μεταφερθεί και σε άλλες περιοχές, λόγω του υδροφόρου ορίζοντα.
Επειδή το θέμα το θεωρούμε σοβαρό και η σημασία του είναι τεράστια, σας καλούμε να συγκαλέσετε άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καστοριάς για να γίνει εκτενή ενημέρωση από την Διοίκηση αλλά και από υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΥΑΚ ώστε το Δημοτικό Συμβούλιο (το οποίο είναι το ανώτερο όργανό του Δήμου) να λάβει αποφάσεις σχετικά .
Με τιμή
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Μειοψηφίας
Θεοδοσόπουλος Ιάκωβος
Παρχαρίδης Χρήστος
Τόσκος Πετρος
Μουτίδης Δημητρίος
Ιωσηφίδου-Παπαδοπούλου Άννα
Βελλίδης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια: