ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

7.694 τα οργανικά κενά εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Ξεσπιτωμένοι χιλιάδες εκπαιδευτικοί συντηρούν δύο σπίτια!

Παληγιάννης Βασίλειος Αθήνα, 29/03/2019
Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. 
Τηλ. 6974750409
Fax: 2103442287 
e-mail: paligiannis@hotmail.gr

Σύμφωνα με τα στοιχεία των υπηρεσιών του υπουργείου Παιδείας τα οργανικά κενά με βάση τα οποία θα πραγματοποιηθούν σήμερα οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ανέρχονται σε 7.694.
Συγκεκριμένα 5.575 είναι τα κενά της Γενικής Εκπαίδευσης και 2.119 της Ειδικής.

Αναλυτικά:

Η καταγραφή 8.000 περίπου οργανικών κενών και η πρόσληψη τη φετινή χρονιά 22.000 περίπου αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση πιστοποιούν την αδήριτη ανάγκη μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση.
Αναμφισβήτητα οι 15.000 διορισμοί που απλά υπόσχεται η κυβέρνηση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (εκπαιδευτικό, επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό) και σε βάθος τριετίας κι αν ακόμη γίνουν, αφού διαπιστώνουμε μια απίστευτη αμφιθυμία λόγων κι αποφάσεων, σε καμία περίπτωση δεν θα καλύψουν τα κενά της εκπαίδευσης.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας οφείλει άμεσα να προχωρήσει στις προκηρύξεις διορισμών, γνωστοποιώντας επιτέλους την κατανομή θέσεων ανά βαθμίδα και ειδικότητα.
Ο αγώνας για κάλυψη όλων των κενών με μόνιμους διορισμούς συνεχίζεται.
Πάντα στη διάθεσή σας
Βασίλειος Παληγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: