ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Απαράδεκτες πρακτικές κατά τη διαδικασία επιλογής περιφερειακών διευθυντών εκπαίδευσης


Δήλωση για τις απαράδεκτες πρακτικές 
κατά τη διαδικασία επιλογής περιφερειακών διευθυντών εκπαίδευσης
Αθήνα, 21 Μαρτίου 2019

Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Νίκη Κεραμέως, σχετικά με τις απαράδεκτες πρακτικές κατά τη διαδικασία επιλογής των περιφερειακών διευθυντών εκπαίδευσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι συνεχείς μεθοδεύσεις στη διαδικασία επιλογής περιφερειακών διευθυντών εκπαίδευσης επιβεβαιώνουν ότι η άλωση του κράτους και στην εκπαίδευση είναι βασικός στόχος του Υπουργείου Παιδείας και του ΣΥΡΙΖΑ.
Τελευταίο παράδειγμα, η άρνηση του Προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου Επιλογής να γνωστοποιήσει στα μέλη τη βαθμολογία κάθε μέλους ανά υποψήφιο που προκύπτει κατά το στάδιο της συνέντευξης, σε αντίθεση με το πνεύμα του νόμου που η ίδια η Κυβέρνηση ψήφισε.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορεί πλήρως για τη διαφάνεια και τη νομιμότητα, το αποδεικνύει άλλωστε με κάθε ευκαιρία. Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι θα βάλει οριστικό τέλος στην κομματικοποίηση της παιδείας, επιλέγοντας με αξιοκρατικές διαδικασίες τα στελέχη που μπορούν πραγματικά να αναβαθμίσουν την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: