ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ Καστοριάς

Έως την 11η πρωινή, οι αιρετοί του υπηρεσιακού έχουν τάξη και διδάσκουν. 
Ακόμη και στα πιο απλά δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε και να συμφωνήσουμε! Είναι τόσο δύσκολο να συνεδριάζετε από τις 11 και μετά;

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Καστοριάς, την Τετάρτη 13 του Μάρτη και ώρα 10:30 π.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1. Επικύρωση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης.  
2. Aναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με το αντικείμενο εργασίας εκπαιδευτικού που ανήκει οργανικά στο ΠΥΣΠΕ Καστοριάς (Μπεροπούλης Γεώργιος)  
3. Αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών με το αντικείμενο εργασίας, αναπληρωτών εκπαιδευτικών που προσελήφθησαν στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, κατά το διδακτικό έτος 2018-2019.  
4. Πίνακας προσδιορισμού οργανικής σύνθεσης προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς για τη Γενική και την Ειδική Αγωγή.  
5. Χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε αναπληρωτή εκπαιδευτικό που προσελήφθη στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, κατά το διδακτικό έτος 2018-2019. (Μπαχτσιεβάνου Κωνσταντίνα)  
6. Τροποποίηση διάθεσης εκπαιδευτικού που υπηρετεί με διάθεση στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, ως προς το 3ο Δ.Σ Άργους Ορεστικού. (Μιρκοπούλου Βασιλική)  
7. Κάθε άλλο θέμα που θα προταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: