ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Τα κέντρα διανομής, εν μέσω εκλογών, με δυσκολίες παρέλαβαν τα σχολικά εγχειρίδια!

Μέχρι το 2011, οι δάσκαλοι των σχολείων του Άργους Ορεστικού, πηγαίναμε στην Καστοριά και φορτώναμε τα βιβλία στα αυτοκίνητά μας, μεταφέροντας αυτά στα σχολειά μας!!!
Με τον τότε Διευθυντή πρωτοβάθμιας συνάδελφο Γεώργιο Μασλάρη, πήραμε την πρωτοβουλία και δημιουργήσαμε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, παρά τη δραματική έλλειψη αποθηκευτικών χώρων, ένα νέο κέντρο διανομής και αποθήκευσης σχολικών βιβλίων, λύνοντας έτσι και με αποτελεσματικό τρόπο, ένα χρόνι0 πρόβλημα που ταλαιπωρούσε όλους μας...


Την Τετάρτη, λοιπόν, 29 Μαΐου,  ξεφορτώθηκαν στο κέντρο διανομής και αποθήκευσης τα σχολικά βιβλία για τα εννιά Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας. 
Εβδομάδα εκλογών με ειδικές συνθήκες λειτουργίας για τα σχολεία, αφού όλα έχουν μετατραπεί σε εκλογικά τμήματα, η άφιξη των βιβλίων δυσχέρανε το έργο της παραλαβής και κυρίως της αποθήκευσής τους, κάτι που δεν έλαβε κανένας αρμόδιος υπ' όψιν του!


Κατά γενική ομολογία ο Δήμος Άργους Ορεστικού, τα ευαίσθητα θέματα παιδείας τα αντιμετωπίζει με τη δέουσα υπευθυνότητα


Ο Δήμος Άργους Ορεστικού άρτια οργανωμένος, για μία ακόμη φορά έδρασε αποτελεσματικά και με εξαιρετική ταχύτητα. Υπάλληλοι με παλετοφόρο και γερανό φόρτωσαν τις παλέτες με τα βιβλία, μεταφέροντάς τα στα σχολεία της περιοχής μας, αποσυμφορίζοντας άμεσα το σχολείο μας από τον τεράστιο όγκο των βιβλίων.


Οι έμπειροι και ικανοί υπάλληλοι του Δήμου μας, Αθανάσιος Σιδηρόπουλος και Δημήτριος Κουτσός, ανέλαβαν την επιχείρηση της μεταφοράς των βιβλίων.
Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους για την άμεση ανταπόκριση.
Λεωνίδας Οικονομίδης 
Δάσκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: