ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Υπουργός ο Θεοχαρόπουλος και οι αντιδράσεις των πρώην συντρόφων του

Ανίερες συμμαχίες...
Κρίμα τα νιάτα σου...κακό πρότυπο για τη νέα γενιά!
Τη "δουλειά" μας να κάνουμε και η χώρα να ρημάζει...
Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι εμπλεκόμενοι ενώ προκαλούνται σιωπούν! Τι να πουν τάχα;
Καληνύχτα!

«Ο Αλέξης Τσίπρας και ο νέος υπουργός του Θανάσης Θεοχαρόπουλος αξίζουν 100% το βραβείο Γκίνες του αμοραλισμού και της καρεκλοθηρίας», δήλωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης για την υπουργοποίηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ από τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο Αλέξης Τσίπρας με την υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου και τις «διαχρονικές στάσεις απεριόριστης θεσιθηρίας, πολιτικού παρεμπορίου, συναλλαγής και ιδιοτέλειας που επιδεικνύουν και οι δύο, δεν απογύμνωσαν μόνο τους ίδιους και ό,τι ακόμα αντιπροσωπεύουν, αλλά και επιβεβαιώνουν την απόλυτη φαυλότητα και παρακμή, στην οποία εξωθούν τον τόπο μια ξεπουλημένη μνημονιακή πολιτική τάξη και οι ακροδεξιές αποφύσεις του συστήματος».
Μόνη ελπίδα που απομένει για τη χώρα είναι η πολιτική, αξιακή και κινηματική αφύπνιση του ελληνικού λαού για μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή», σημείωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, καλώντας τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν 26 Μαΐου και να επιλέξουν τη ΛΑΕ.

Εύα Καϊλή: Προσκύνησε και ο Θεοχαρόπουλος

Φαρμακερό ήταν το tweet της Εύας Καϊλή για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο με τον οποίο είχε ανοίξει πόλεμο όταν του ζήτησε να παραδώσει την έδρα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ μετά την υπουργοποίηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ έγραψε:

Μου επιτέθηκε όταν μίλησα για «Συναλλαγή για την #Μακεδονία»!Προσκύνησε ο #Θεοχαρόπουλος μετά τον #Μωραΐτη έγινε Υπουργός #Τσίπρα! Οι εκλεγμένοι #ΣΥΡΙΖΑ φαντάζομαι ξενερώνουν να χαριεντίζονται με εκείνους που τους έλεγαν ψεύτες&απατεώνες.

Η κυρία Καϊλή είχε πει την εποχή των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία:

«Υπερασπίστηκα πηγαίνοντας και στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, όσα τελικά υποστηρίζει το Κίνημα Αλλαγής για την Συμφωνία των Πρεσπών».

«Είναι ξεκάθαρη η αντίθεσή μου για την παράδοση της ταυτότητας» αναφέρει η ευρωβουλευτής και αναρωτιέται σχετικά με την θέση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ «αν δεν συμφωνεί και με τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής, γιατί του φταίω εγώ;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: