ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Παρουσία του Δημάρχου η τελετή αγιασμού στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού

κ. Δήμαρχε, φίλοι γονείς, ονειρευόμαστε και οραματιζόμαστε ένα σχολείο με κατάλληλες κτιριακές υποδομές και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, ώστε η παραμονή των παιδιών σ΄αυτό να είναι άνετη, ευχάριστη και δημιουργική

Στην τελετή του αγιασμού του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο και αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, Δημήτριο Μαυραντζά.
Ο καθιερωμένος και απαραίτητος αγιασμός τελέστηκε από τους πατέρες Λεωνίδα και Αντώνιο.

Ο Διευθυντής του σχολείου  καλωσόρισε τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου και ιδιαίτερα τα παιδιά της Α΄τάξης, τόνισε την ανάγκη και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων της σχολικής κοινότητας και έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου.

Στάθηκε στις εργασίες κατασκευής και ανέγερσης των δύο αιθουσών, γυμναστικής και πολλαπλών χρήσεων, ένα έργο που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης και το σχολείο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.
Παρούσα στον αγιασμό ήταν και η συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου, Έλενα Ζυγούρη, η οποία εξέφρασε τις ευχές της σε μαθητές/μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Τις ευχές της εκ μέρους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων εξέφρασε και η πρόεδρος Δήμητρα Τρέμπελη
Τέλος, ο Δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό στους μαθητές/μαθήτριες, συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους γονείς, διαβεβαιώνοντας πως του χρόνου οι αίθουσες θα είναι ετοιμοπαράδοτες προς χρήση. Επίσης ανακοίνωσε πως εντός του 2020, θα ξεκινήσουν και οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του διδακτηρίου.

Καλή χρονιά, Καλή πρόοδο, Με υγεία και χαρούμενη διάθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: