ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Η κατανομή συσκευασμένου αντισηπτικού για την κάλυψη των αναγκών δημόσιων εκπαιδευτικών δομών του Δήμου Άργους Ορεστικού


Με αγωνία αλλά και σκεπτικισμό γίνεται η σταδιακή επιστροφή των μαθητών/μαθητριών της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης στα θρανία, από την ερχόμενη Δευτέρα. Το ερώτημα που απασχολεί γονείς και εκπαιδευτικούς είναι το κατά πόσο θα αποδειχθούν αποτελεσματικά τα μέτρα προστασίας που αποφασίστηκαν από την πολιτεία. Ανάμεσα στα μέτρα που θα εφαρμοστούν πάντως είναι και η χρήση αντισηπτικών για την προστασία της υγείας των μαθητών. 

Όπως ορίζεται από την σχετική απόφαση της Υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως, η παραλαβή των αντισηπτικών θα γίνει από τριμελή επιτροπή που θα αποτελείται από υπαλλήλους των Δήμων, με μέριμνα των οποίων τα προμηθευόμενα είδη θα παραδίδονται στη συνέχεια στις εκπαιδευτικές δομές.
Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση κατανομής συσκευασμένου αντισηπτικού για την κάλυψη των αναγκών δημόσιων εκπαιδευτικών δομών της επικράτειας, στο πλαίσιο υιοθέτησης των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κορωναϊού (COVID-19).
Η παραλαβή γίνεται από τριμελή επιτροπή που αποτελείται από υπαλλήλους του Δήμου, με μέριμνα του οποίου τα προμηθευόμενα είδη παραδίδονται στη συνέχεια αμελλητί στις εκπαιδευτικές δομές.
Στα σχολεία (Β/θμιας Εκπ/σης) του Δήμου μας,  θα μοιραστούν σύμφωνα με την απόφαση, 36 τεμάχια που προκύπτουν από τα 4 ακέραια κιβώτια των 9 τεμαχίων.
1.
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ
7 ΤΕΜ
2.
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ     
8 ΤΕΜ
3.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ                                   
12  ΤΕΜ
4.
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ
6 ΤΕΜ

5.
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ   
3ΤΕΜ


Η απόφαση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: