ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Χαρδαλιάς: Ασφαλές επιδημιολογικά περιβάλλον τα σχολεία



«Από τα έως τώρα επιδημιολογικά στοιχεία, είναι πασιφανές ότι δεν προκύπτει τάση μεταφοράς του νέου κορονοϊού μεταξύ μαθητών»

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στα σχολεία, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι εφαρμόζονται τα μέτρα για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού, σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά.
Συγκεκριμένα, από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, σε 77 ελέγχους σε σχολεία δεν έχει εντοπιστεί καμία παράβαση. Ένα μήνα μετά την έναρξη του σχολικού έτους, έχει ανασταλεί η λειτουργία σε 29 σχολικές μονάδες και σε 139 σχολικά τμήματα πανελλαδικά.

«Από τα έως τώρα επιδημιολογικά στοιχεία, είναι πασιφανές ότι δεν προκύπτει τάση μεταφοράς του νέου κορονοϊού μεταξύ μαθητών, και δεν παρατηρούνται ενδείξεις διασποράς του στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα. Φαίνεται ότι τα σχολεία αποτελούν ένα ασφαλές επιδημιολογικά περιβάλλον, όπου τα μέτρα προστασίας και πρόληψης ακολουθούνται κατά γράμμα και είναι αποτελεσματικά», αναφέρθηκε σχετικά.

«Η τήρηση των μέτρων πρέπει να είναι η βασική μας προτεραιότητα και σε αυτή τη φάση πανδημίας, γιατί αποτελεί την πιο αποτελεσματική ασπίδα προστασίας ενάντια στην ίδια την πανδημία που διαθέτουμε, μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο. Η συζήτηση για τη λήψη νέων μέτρων ή για την αλλαγή επιπέδου συναγερμού σε κάθε περιοχή, δεν βοηθά να πετύχουμε τον στόχο μας», κατέληξε ο κ. Χαρδαλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: