ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Σχέδιο Δράσης Διαχείρισης Περιστατικών Covid-19


Με βάση τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. σχετικά με τη διαχείριση ύποπτων και επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης Covid-19 σε σχολικές μονάδες, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας διαμόρφωσε το συνημμένο διάγραμμα ροής με τίτλο «Σχέδιο Δράσης Διαχείρισης Περιστατικών Covid-19». Το έντυπο περιέχει διαγραμματικά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δράσουμε στην περίπτωση πιθανών ή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 στη σχολική κοινότητα ή στενών επαφών με επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19.
Η διαγραμματική απεικόνιση των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. ελπίζουμε πως θα αποτελέσει βοηθητικό εργαλείο τόσο για τους υπεύθυνους Covid-19 στις σχολικές μονάδες όσο και για τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, και τους γονείς τους. 
Από τη Γραμματεία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Για καλύτερη ανάλυση, δείτε το συνημμένο.

Συνημμένα:flow chart covid-19 FINAL.jpg 

Δεν υπάρχουν σχόλια: