ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Έστω και καθυστερημένα, παραιτήθηκε του μισθού του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

  Την απόφασή του να παραιτηθεί της μηνιαίας αποζημίωσης που λαμβάνει, γνωστοποίησε στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο πρόεδρος Δημοκρατίας.(Θα εισπράττει τη βουλευτική του σύνταξη)
   
Ο πρώτος πολίτης της χώρας, την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη προς το ζην, στέλνει ένα μήνυμα, κυρίως προς τα μέλη του κοινοβουλίου, οι οποίοι συνεχίζουν να ζουν-ίσως να υπάρχουν και εξαιρέσεις-σε εξωπραγματικό και φανταστικό κόσμο. 
     Είναι οι μόνοι Έλληνες, που συνεχίζουν να απολαμβάνουν εξωφρενικά προνόμια σε σχέση με την πραγματική κατάσταση της χώρας. Αναφέρω επιγραμματικά: αεροπορικά εισιτήρια, ταχυδρομική ατέλεια, μετακλητούς και αποσπασμένους υπαλλήλους, κινητά και σταθερά τηλέφωνα, δωρεάν διαμονή στην Αθήνα για τους βουλευτές της επαρχίας, δωρεάν αυτοκίνητο, επιπλέον αμοιβές για συμμετοχή τους σε διάφορες επιτροπές. Και αν δεχθούμε ότι όλα τα παραπάνω τούς είναι απαραίτητα για να μπορούν να ασκούν έντιμα και υπεύθυνα το κοινοβουλευτικό τους έργο, τις προκλητικές πολλαπλές συντάξεις από διαφορετικούς φορείς γιατί συνεχίζουν να παίρνουν; Γιατί να είναι οι μόνοι Έλληνες, που κατοχυρώνουν σύνταξη σε τέσσερα χρόνια; Και το παρανοϊκό της όλης ιστορίας, μπορούν να εισπράττουν τη σύνταξη ή τις συντάξεις ενώ παράλληλα εισπράττουν και τη βουλευτική αποζημίωση, αν έχουν συμπληρώσει το όριο ηλικίας και παραμένουν βουλευτές! Κατά τ' άλλα, ζητούν θυσίες από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους των 500 και 600 ευρώ.
Ο πρόεδρος, έστω και καθυστερημένα, έκανε τη σωστή κίνηση αλλά η Βουλή σφυρίζει αδιάφορα... Οι μόνοι που ανταποκρίθηκαν μέχρι στιγμής, χωρίς βέβαια, να είναι υποχρεωμένοι, είναι οι δύο Δήμαρχοι των ιταλικών κωμοπόλεων!!!
 Και για να μην ξεχνιόμαστε:
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: