ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


  Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, συνεδρίασε το Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ) Ν. Καστοριάς, υπό την προεδρία του Γεωργίου Μασλάρη, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.     Επικύρωση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης.
2.     Τοποθέτηση σε οργανική θέση Σχολικών Συμβούλων.
Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου, οι σχολικοί σύμβουλοι που είχαν τοποθετηθεί μεταξύ 9-8-2007 και 18-5-2010 σε κενή ή κενούμενη θέση σχολικού συμβούλου και είχαν χάσει την οργανική τους θέση, θα πρέπει να τοποθετηθούν με απόφαση του οικείου ΠΥΣΠΕ σε κενή θέση σχολείου της προτίμησής τους. Εάν δεν υπάρχει κενή θέση, τοποθετούνται με απόφαση της Υπουργού Παιδείας σε ειδική προς τούτο συνιστώμενη θέση σε ένα από τα τρία σχολεία της προτίμησής τους.
Στο ΠΥΣΠΕ υπέβαλαν σχετικές αιτήσεις οι κ. Ζυγούρη Έλενα και Καζταρίδου Αλίκη. Στα σχολεία , όμως, που ζητούν να τοποθετηθούν δεν υπάρχει οργανική θέση οπότε οι αιτήσεις τους θα διαβιβαστούν στην αρμόδια  Διεύθυνση προσωπικού του Υπουργείου για περαιτέρω ενέργειες.
3.     Αναπλήρωση θέσης Υποδιευθυντή, στο 4ο10/θ Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς.
Λόγω μακροχρόνιας αναρρωτικής άδειας του Υποδιευθυντή, το ΠΥΣΠΕ σύμφωνα και με τις σχετικές διατάξεις της νομοθεσίας, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, να ορίσει αναπληρωτή Υποδιευθυντή, το συνάδελφο, Βασίλειο Μπακόλα.
4.     Ανάκληση αναγνώρισης προϋπηρεσίας για μισθολογική εξέλιξη.
  Σύμφωνα με νέα εγκύκλιο του Υπουργείου, θα πρέπει να ελεγχθούν οι φάκελοι των εκπαιδευτικών όσον αφορά τις προϋπηρεσίες που έχουν αναγνωρίσει μισθολογικά και αφορούν την υπηρεσία τους σε:
Α) στα προγράμματα μαζικού λαϊκού αθλητισμού, με φορέα πρόσληψης την «ελληνική ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία» Ν.Π.Ι.Δ.
Β) σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης των δήμων, κ.λ.π. τα οποία δεν αποτελούν βαθμίδα εκπαίδευσης και
Γ) σε άλλους οργανισμούς ιδιωτικού δικαίου ή ανώνυμες εταιρείες.
Στην προκειμένη περίπτωση, δυστυχώς, διαπιστώθηκαν λανθασμένες αναγνωρίσεις προϋπηρεσιών σε συναδέλφους και η υπηρεσία θα πρέπει να ανακαλέσει τις απονεμητικές πράξεις της διοίκησης περί χορήγησης μισθολογικού κλιμακίου, το οποίο σημαίνει, επιστροφή των καταβληθέντων ποσών μέχρι εξοφλήσεως της οφειλής.
5.Εκτίμηση κενών οργανικών θέσεων στην ειδική αγωγή.
Το συμβούλιο αποφάσισε ότι τα οργανικά κενά στην ειδική αγωγή (ειδικό σχολείο και τμήματα ένταξης) είναι:
Δάσκαλοι 13 και Νηπιαγωγοί 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: