ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ

Το νέο μνημόνιο ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των Ελλήνων Βουλευτών, αλλά τα δύο κόμματα εξουσίας βρίσκονται υπό διάλυση. Το ΠΑΣΟΚ μάλιστα, έχει χάσει πλέον και την αρχή της δεδηλωμένης που ορίζει το σύνταγμα της χώρας ότι πρέπει να υπάρχει από το πρώτο κόμμα. Συγκεκριμένα, οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, με συνοπτικές διαδικασίες διέγραψαν δεκάδες βουλευτές από τις κοινοβουλευτικές ομάδες τους, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι τα κόμματα έχουν μόνο αρχηγό-πρόεδρο και όχι καταστατικό και θεσμοθετημένα όργανα.
Την ίδια ώρα που η Βουλή ψήφιζε την υποταγή της χώρας στους δανειστές της, το κέντρο της Αθήνας είχε παραδοθεί στις φλόγες από προβοκάτορες κουκουλοφόρους, προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές σε κτίρια και καταστήματα.Το πλιάτσικο των εκατοντάδων προβοκατόρων θύμισε τα γεγονότα του 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: