ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

                       Προς όλους τους εκπαιδευτικούς
                            των σχολικών μονάδων
             (διά των διευθυντών και προϊσταμένων)
      Κι ενώ η χώρα καταρρέει και φλέγεται, διερχόμενη μία άνευ προηγουμένου φάση ολοκληρωτικής αποδιοργάνωσης και διάλυσης κι ενώ το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, οδηγείται προς το "εδώλιο του κατηγορουμένου", συμπαρασύροντας και τους έτερους της συγκυβέρνησης, η αξιότιμη κυρία περιφερειακή διευθύντρια, για μία ακόμη φορά, προκαλεί την εκπαιδευτική κοινότητα με την πρόσφατη απόφασή της για την ανασυγκρότηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.
       Συγκεκριμένα, συναδέλφισσες και συνάδελφοι, τοποθέτησε στη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης, τον ευυπόληπτο καθ’ όλα συνάδελφο Θεόδωρο Τίγκα,  κατά την άποψή μου, με κομματικά και μόνον κριτήρια.
      Περνώντας η κ. διευθύντρια από το κόσκινο της αξιοκρατίας πρόσωπα και κριτήρια, δεν την ενέπνευσαν ούτε οι αρχαιότεροι συνάδελφοι-διευθυντές, ούτε οι έχοντες στο παρελθόν θητεία διευθυντή εκπαίδευσης και προϊσταμένου γραφείου;
       Σ’ αυτήν την κρίσιμη στιγμή αντί να σκέφτονται οι έχοντες εξουσία, τα παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία, τους άστεγους-νοικοκύρηδες μέχρι πρότινος,-τους άνεργους νέους και νέες, τα τιμημένα γηρατειά, τα συσσίτια και τους ανθρώπους του σκουπιδοτενεκέ, τις ουρές για μία σακκούλα πατάτες, τους μισθούς πείνας, τα χαράτσια, το πετρέλαιο και το πειραματόζωο της Ευρώπης ελληνικό λαό, συνεχίζουν την άνευ τέλους κομματοκρατία, που έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.
     Αναρωτιέμαι: Ούτε ακούν, ούτε βλέπουν, ούτε αισθάνονται;
                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια: